Media

Prezentator nou la Antena 1! “Gataaa… Suntem Oficiali! Păreri pro și contra?”

Este oficial! Antena 1 a anunțat cuplul de prezentatori care va sta la cârma noului sezon Te cunosc de undeva. După plecarea lui Cosmin Seleși, locul a rămas liber, iar Alina Pușcaș a așteptat să afle cine îi va fi coleg în cel de-al 17-lea sezon al show-ului de divertisment.

Noul prezentator de la Te cunosc de Undeva!

Pepe este cel care va face de acum înainte echipă cu Alina Pușcaș, în prezentarea unui dintre cele mai apreciate și urmărite emisiuni de la Antena 1. Zvonuri cu privire la intrarea lui Pepe în acest proiect, în calitate de prezentator, au tot apărut, însă până astăzi, nimeni dintre cei implicați nu a confirmat. Alina Pușcaș a făcut anunțul mult așteptat, printr-o postare pe Facebook, iar Pepe a preluat-o!

Oficial suntem noul cuplu de prezentatori Te cunosc de undeva! Ce așteptări aveți? Păreri pro și contra? Le așteptăm pe toate (in limita bunului simt), sunt cuvintele vedetei de televiziune.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Puscas – Stoenescu (@alina_puscas_)

Ce spune Pepe despre rolul de prezentator la Te cunosc de undeva

Deja au început filmările pentru sezonul cu numărul 17 al show-ului Te cunosc de undeva, iar Pepe este foarte încântat de rolul de prezentator. El a mai implicat în acest proiect, dar în calitate de concurent, iar cu Alina Pușcaș se știe de mai bine de 10 ani, după cum chiar vedeta a precizat.

Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine. După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou – o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele!, a spus Pepe pentru Cancan.ro.

Te cunosc de undeva! este versiunea românească a reality show-ului Your Face Sounds Familiar în care vedetele imită cântăreți celebri. Primul sezon al acestui show de divertisment a debutat pe data de 17 martie 2012, fiind produs și difuzat pe postul de televiziune Antena 1. Timp de 16 sezoane, emisiunea a fost prezentată de către Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Comments are closed.