Media

Prezentatorul Survivor a rămas singur înainte de nuntă. Cine a inițiat despărțirea

Daniel Pavel este pe culmile succesului în carieră, însă nu și în dragoste. Prezentatorul Survivor care a bătut palma cu Pro TV pentru un nou sezon la cârma emisiunii a dezvăluit motivele care au dus la despărțirea de iubita sa. Erau logodiți și toată lumea aștepta nunta lor, în niciun caz destrămarea relației.

Ce a declarat Daniel Pavel despre eșecul relației sale

Într-un interviu pentru Revista Viva!, Daniel Pavel a vorbit deschis despre un subiect sensibil, dar care face parte din viața lui. Vedeta de televiziune și iubita lui s-au despărțit la puțin timp după ce s-au logodit. Bucuria revederii de după Survivor s-a transformat în tristețea despărțirii definitive. Logodnica lui a fost cea care a inițiat despărțirea.

Regăsirea însă nu s-a mai produs, iar timpul nu a mai avut răbdare cu noi, cum spunea Preda în „Moromeții. Orele s-au transformat în zile, iar zilele în săptămâni, pentru fiecare dintre noi, în urma alegerii făcute de ea, a declarat Daniel Pavel pentru Revista Viva!

Prezentatorul Survivor a rămas singur înainte de nuntă. Cine a inițiat despărțirea

Prezentatorul Survivor România a spus că era pregătit pentru căsătorie și tocmai de aceea în urmă cu un an îi oferise iubitei sale un inel de logodnă. La întoarcerea din Republica Dominicană, sub imperiul bucuriei revederii, Daniel Pavel i-a oferit încă un inel celei care urma să-i devină mireasă.

Inelul fusese oferit și acceptat de iubita mea de atunci, de ziua ei, cu un an și jumătate înainte de vara trecută. După „Survivor, în emoția revederii, reală și autentică, un nou inel a fost doar o chestiune de formă, și nu de fond, a mai spus Daniel Pavel.

Daniel Pavel prezintă Survivor la Pro Tv

Vedeta de televiziune s-a mutat de la Kanal D la Pro Tv cu tot cu show-ul care l-a făcut celebru. Daniel Pavel se va afla la cârma unui nou sezon de Survivor România, de această dată produs și difuzat de postul de televiziune din Pache Protopopescu.

Vezi și: Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor România 2022. Toți vor să câștige lupta

Te-ar putea interesa și: Cine sunt și cu ce se ocupă Războinicii de la Survivor România 2022 (Foto)

Survivor începe sâmbătă, 16 ianuarie 2022 de la orele 20.00, pe Pro Tv și continuă în zilele de luni și marți, de la orele 20.30. Concurenții sunt deja de câteva zile în Republica Dominicană și abia așteaptă să se dea startul competiției. Se anunță surprize mari pentru fanii celui mai îndrăgit proiect de televiziune din România.

Comments are closed.