Media

Prima apariție pe scenă a Irinei Rimes. Artista este de nerecunoscut (Video)

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste din noua generație, cântăreață și compozitoare care s-a născut în Republica Moldova, dar este de mai mulți ani stabilită în București. S-a făcut rapid remarcată datorită talentului ei și după ani de muncă a ajuns să stea la masa juraților unui show celebru în România. De-a lungul timpului și-a făcut tot felul de schimbări de look și toate au fost apreciate de fanii ei. Iată, totuși, cum s-a prezentat Irina la prima apariție pe o scenă mare.

Prima apariție a Irinei Rimes. Cum arăta și ce melodie a ales să cânte

Un video urcat pe Youtube de Prime TV, televiziunea din Republica Moldova, o înfățișează pe Irina Rimes pe scenă, emoționată, dar totuși sigură pe ea, cu părul lung, negru, îmbrăcată într-o rochie neagră accesorizată cu un șirag de mărgele.

Este o filmare veche, de la un concurs de talente, dar care arată publicului cât de talentată este Irina Rimes și ce bine-i seamănă vocea cu cea a regretatei artiste Mădălina Manole. La acea vreme, Irina a ales să cânte o piesă din repertoriul Mădălinei, și nu au fost puțini cei care au spus că s-a descurcat de minune.

Tot în acea perioadă, artista obișnuia să cânte la nunți. Iată o poză din 2008 de la o nuntă din Soroca, Republica Moldova.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Prima apariție pe scenă a Irinei Rimes. Artista este de nerecunoscut (Video)

Timpul a trecut, iar acum Irina Rimes este acum una dintre cele mai bune voci de la noi, cu foarte mulți fani și un public numeros care o aplaudă la concerte. Faima nu i-a schimbat modul de a gândi, ba dimpotrivă, artista a rămas modestă și spune că lumea o iubește pentru ceea ce cântă și nu pentru ceea ce afișează.

Irina Rimes: lumea mă întreba când îmi schimb mașina

Irina a declarat într-un interviu că nu vrea să întrețină aparențe și că investește banii în ceea ce crede ea că este util. Cântăreața a dezvăluit că pe vremea când era jurat la Vocea României, a fost întrebată când își schimbă mașina, ea având o Corsa din 2008.

Ajungeam la ProTV și mă întreba lumea, auzi, dar nu mai schimbi mașina? Ai o prestanță, esti coach la Vocea României. Un Mercedes, ceva? Eu ziceam: o să vină la un moment dat, încă nu e momentul, a mărturisit Irina Rimes.

Ea spunea atunci că preferă să aibă o mașină scumpă în momentul în care are și o viață scumpă, și că restul sunt doar aparențe pe care nu-și dorește să le întrețină.

Comments are closed.