Media

Prima declarație publică a Ioanei Dichiseanu după ce și-a îngropat tatăl: “sincer vă spun…”

Ioana Dichiseanu traversează o perioadă grea din viața ei, marcată de pierderea celui care i-a fost tată. Fiica lui Ion Dichiseanu s-a văzut în postura de a admite că acesta s-a stins dintre noi, după o spitalizare de trei luni de zile. De la înmormântare și până acum, Ioana l-a visat des pe tatăl ei și a explicat acum de ce nu a răspuns celor care i-au transmis mesaje de condoleanțe.

Cum se simte Ioana Dichiseanu după pierderea tatălui ei

Ioana a spus, într-un interviu recent, că nu a răspuns la niciun mesaj de condoleanțe din toate câte a primit în această perioadă. Ioana Dichiseanu a explicat că a apreciat că oamenii s-au gândit la ea, dar pur și simplu nu a putut să le răspundă. A trecut prin momente extrem de grele, pe care numai cine a fost în situația ei le poate înțelege ca atare.

Am apreciat și mesajele și gândurile, dar sincer vă spun că nu am putut să răspund nimănui. Nu știu dacă o să pot trece vreodată peste. Fiecare moment pentru mine și fiecare zi care trece este grea pentru că el nu mai este fizic și îmi este dor de el în fiecare clipă, a spus Ioana Dichiseanu pentru Wowbiz.ro.

Fiica marelui actor Ion Dichiseanu îl visează des pe tatăl ei și îl simte, în continuare, aproape de ea și de familie. Cei doi au avut o relație foarte bună. Ion Dichiseanu spunea că Ioana este lumina ochilor lui, iar ea îi spunea lui: soarele meu.

Actorul era realmente cucerit și de micuța lui nepoată, fiica Ioanei, pe care își dorea să o conducă în prima zi de școală.

Ion Dichiseanu s-a stins din viață după trei luni de spitalizare

Din păcate nu a mai apucat să facă asta. Marele actor s-a stins din viață după trei luni de spitalizare. Fusese diagnosticat greșit, iar când, într-un final, medicii au descoperit cauza stării sale de rău, și au început tratamentul, actorul era mult prea slăbit și corpul său a cedat.

Ion Dichiseanu rămâne în amintirea românilor ca fiind unul dintre cei mai mari actori români, cu o activitate impresionantă în teatru, film și televiziune. Actorul a fost înmormântat cu onoruri militare.

 

Comments are closed.