Media

Prima imagine cu băiețelul lui Cabral. Care a fost reacția prezentatorului tv

Bucurie mare în familia Ibacka. Cabral a așteptat emoționat ca Andreea și fiul lor nou născut să fie externați și să se întoarcă în sânul familiei. Acum toată lumea este acasă și cei doi soți trăiesc momente magice alături de fetița și băiețelul lor.

Prima imagine cu băiețelul lui Cabral

Cabral a postat pe Facebook prima poză cu băiețelul lui nou născut. Emoționat, prezentatorul emisiunii Am întrebat 100 de români, a spus că uitase cât sunt de mici bebelușii.

Gata, acasă. Uitasem cât sunt de mici…, a scris Cabral la descrierea fotografiei în care își ține în brațe băiețelul.

Fanii l-au felicitat și i-au transmis gânduri bune, sănătate și noroc, creștere ușoară pentru cel mai nou membru al familiei.

Din fericire, totul a decurs bine pentru Andreea Ibacka care a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Actrița a ținut să le mulțumească celor care au avut emoții pentru ea și s-au bucurat când au aflat că a născut și totul este bine.

În stilu-i caracteristic, Andreea s-a amuzat spunându-i lui Cabral că ea acum nu mai este grasă și că rămâne de văzut ce se va întâmpla cu el.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de artiști din țara noastră. Sunt carismatici și au intrat ușor la inima publicului care trăiește intens alături de ei fiecare eveniment important din viața familiei Ibacka.

Cum se va numi băiețelul Andreei și a lui Cabral Ibacka

Nu se știe dacă cei doi soți au ajuns la un numitor comun, cert este că prezentatorul tv a spus deja cum vrea să-l cheme pe fiul lui. Numele ales de Cabral este Ragnar, dar se pare că Andreea nu agrează deloc această variantă.

Citește și: Andreea Ibacka, primele declarații după ce a născut

Cel mai probabil când se vor pune de acord și vor stabili un nume pentru fratele mai mic al lui Namiko, Andreea și soțul ei vor anunța fanii care a fost varianta câștigătoare.

Comments are closed.