Media

Prima reacție a Alinei Sorescu în scandalul divorțului. Artista nu s-a mai abținut

La câteva zile după ce în spațiul public a apărut informația conform căreia Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, iar el a cerut ordonanță prezidențială, artista a decis să clarifice lucrurile. De aproape un an de când s-a zvonit că se separă, Alina Sorescu a evitat să facă orice fel de comentariu și s-a ținut departe de scandal. Acum, când lucrurile au degenerat, Alina Sorescu a decis să-și spună public punctul de vedere.

Prima reacție a Alinei Sorescu. Ce spune despre divorț

Printr-o postare pe contul ei de Instagram, Alina Sorescu a confirmat despărțirea de soțul ei, creatorul de modă Alexandru Ciucu, precum și faptul că acesta a cerut ordonanță prezidențială în care cere domiciliul fetițelor la el până la soluționarea în instanță a procesului de divorț.

Alina Sorescu a precizat că ea a fost cea care a introdus acțiunea de divorț la începutul acestui an, proces în cadrul căruia acum, încă soțul ei a solicitat ordonanță prezidențială.

Artista a spus că nu a vrut să comenteze acest subiect pentru că încă de copil a fost un om discret, cu un parcurs serios, un om care s-a ținut departe de scandaluri. Totuși acum, în urma informațiilor apărute în presă, artista a ținut să facă anumite precizări pentru ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea.

La începutul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului, a precizat Alina Sorescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Sorescu (@alina_sorescu_official)

Alina Sorescu: voi face tot posibilul să-mi protejez fetițele

Artista a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au trimis mesaje de susținere în această perioadă grea din viața ei. Alina Sorescu a spus că îi sunt aproape părinții, motiv pentru care a simțit să le mulțumească și lor. Ea este determinată să facă tot posibilul pentru a-și proteja cele două fiice, să muncească pentru a le crește și să le aduce armonios ca și până acum.

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Creatorul de modă a cerut ordonanță prezidențială

Reamintim faptul că încă de acum un an au apărut zvonuri cu privire la divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Până luna aceasta, niciunul dintre ei nu a confirmat această informație. Când creatorul de modă a fost pozat de paparazzi în compania altei femei, Alina Sorescu a spus că nu comentează ceva ce nu ține de propria ei persoană.

Comments are closed.