Media

Prima reacție a Andreei Tonciu după ce a părăsit Survivor 2022

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor. Performanțele ei din cadrul competiției și dorul de casă i-au făcut pe colegi să o nominalizeze spre eliminare, iar în ediția de marți seara, vedeta a aflat că trebuie să-și facă bagajele și să se întoarcă în țară.

Prima reacție a Andreei Tonciu după ce a părăsit Survivor

Andreea Tonciu a primit vestea eliminării de la Survivor cu lacrimi în ochi. Ea a simțit nevoia să-și ceară scuze de la colegi și a spus că pleacă din emisiune cu fruntea sus și că speră că vor rămâne prieteni. Vedeta care a făcut parte din echipa Faimoșilor spusese anterior că îi este foarte dor de fetița ei, dar totuși ar mai fi vrut să rămână în competiție unde se împrietenise cu Otilia Bilionera. Totuși, publicul a decis ca Andreea să părăsească Republica Dominicană și să se întoarcă acasă.

Sunt tristă, pentru că cel mai mult m-am atașat de Otilia și-mi pare rău că o las singură aici. Vreau să-mi cer scuze în fața colegilor dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și sper să vom putea avea o prietenie frumoasă, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu este a treia vedetă eliminată din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Primele concurente eliminate au fost Xonia și Roxana Ciuhulescu (din motive medicale). Tabăra Faimoșilor se micșorează pe fondul ultimelor jocuri în care aceștia au pierdut în fața Războinicilor. Ei s-au plâns că nu mai au energie, că nu au mâncat de două săptămâni și că le este tot mai greu să facă față probelor de pe traseu.

Tonciu, scandal cu CRBL la Survivor

Parcursul Andreei Tonciu la Survivor nu a fost unul ușor, chiar dacă a fost extrem de scurt. Vedeta a intrat în conflict cu mai mulți concurenți, dar de departe, cel mai tare s-a certat cu CRBL cu care a avut un schimb dur de replici care l-au determinat pe soțul Andreei să reacționeze de acasă.

Vezi și: Scandalul escaladează la Survivor. Intervin familiile concurenților

Acum, la plecarea din emisiune, Andreea a spus că îi pare rău că o lasă singură pe Otilia cu care se împrietenise. Cântăreața a fost singura care a legat o prietenie cu Tonciu la Survivor și a izbucnit în plâns când a auzit că Andreea a fost eliminată și va merge să-și facă bagajele.

Următoarea ediție de Survivor România se vede la Pro Tv duminică, 30 ianuarie 2022, de la orele 20.00.

Comments are closed.