Media

Prima reacție a lui Laurette după ce a fost bătută. Care a fost realul motiv

Laurette reacționează la două zile după ce a fost bătută în camera unui hotel din Capitală. Mulatra a ținut să facă anumite precizări, mai ales după ce s-a speculat că la mijloc ar fi fost o sumă de bani în schimbul unor servicii sexuale. Ce spune Laurette cu privire la acest scandal.

Reacția lui Laurette după ce a fost bătută

Mulatra spune că întâlnirea dintre ea și bărbatul care a agresat-o nu era condiționată de plata vreunei sume de bani. Laurette s-a arătat siderată de faptul că lumea a trecut cu vederea faptul că a fost bătută, și că s-a pus mai mult accent pe motivul întâlnirii dintre ea și presupusul agresor.

Vedeta spune că le va da polițiștilor mesaje scrise între ea și agresor, pentru a se vedea clar despre ce fel de raporturi a fost vorba.

Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natura sexuală, arat ca este o minciuna. In acest sens, urmează a prezenta organelor de politie mesajele scrise între mine și agresor care dovedesc clar faptul ca întâlnirea mea cu el nu era condiționata de plata vreunei sume de bani, a declarat Laurette.

Mulatra este convinsă că adevărul va ieși la iveală în acest caz și spune că este o victimă. Laurette a precizat că nu va mai face comentarii pe acest subiect până în momentul în care dosarul va fi soluționat.

În seara de 9 martie, Laurette a fost agresată de către un bărbat în camera unui hotel din Capitală. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cei doi se loviseră reciproc pe fondul unor neînțelegeri. S-a vehiculat că la mijloc ar fi fost o sumă de bani, fapt pe care Laurette l-a contrazis prin comunicatul prezentat mai devreme.

Avocatul mulatrei a spus că a fost vorba despre un atac spontan care a luat-o prin surprindere. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Comments are closed.