Media

Primele declarații după ce TJ Miles a fost eliminat de la „Survivor România”

TJ Miles a fost eliminat de la „Survivor România”, după ce a fost în cursa de eliminare alături de Alexandru Nedelcu. Concurentul, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, a făcut primele declarații după ce a aflat că pleacă acasă.

După câteva luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, TJ Miles a fost eliminat de la „Survivor România”. Concurentul a făcut parte din echipa Faimoșilor, iar după unificare, din echipa Tigrilor. El a intrat în cursa pentru eliminare alături de Alexandru Nedelcu, însă telespectatorii au decis să plece acasă. După ce Daniel Pavel a anunțat cine este concurentul care părăsește competiția de la PRO TV, TJ Miles a făcut primele declarații.

„Era o surpriză dacă reușeam să rămân și faptul că de data asta nu a fost să fie să rămân, nu a fost surpriza aia plăcută la care mă așteptam, dar mintea mea deja e setată, pentru că așa fac de fiecare dată. E mecanismul meu ca să nu mă las dezamăgit și sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Fiecare din noi suntem diferiți afară din competiția asta”, a spus concurentul, după ce a aflat că este eliminat.

Deși îi pare rău că a părăsit competiția, TJ Miles nu este dezamăgit de experiența pe care a avut-o în jungla din Republica Dominicană.

„Competiția asta schimbă mulți oameni, unii în bine, alții în rău, dar întotdeauna fiecare din noi trebuie să plece cu ceva de aici, să învețe ceva. Nu trebuie să câștigi competiția ca să fii un câștigător. Trebuie numai să știi cum să înveți din fiecare pierdere ca să fii și mai bun”, a continuat acesta.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.