Media

Primele imagini cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și copilul nou născut

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Și de această dată, antrenorul Craiovei are tot un băiat. Bebelușul s-a născut perfect sănătos și poartă numele Liam. Reghe a mărturisit că este fericit și împlinit și își dorește ca băiatul să crească mare să sănătos.

Primele imagini cu Corina Caciuc, după ce a devenit mamă

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ieșit în oraș să servească masă, dar nu oricum ci împreună cu fiul lor nou născut. Băiețelul se numește Liam și a fost așteptat cu nerbădare de către părinții lui. Pe Instagram la Cătălin Măruță au apărut câteva story-uri cu Reghe, iubita lui și bebelușul. Prezentatorul tv i-a întrebat cum se descurcă în postura de părinți și cum au decurs primele nopți cu cel mic. Atât Laurențiu Reghecampf cât și Corina Caciuc au zâmbit larg și au spus că sunt bine.

Când ieși în oraș la masă și te întâlnești cu cineva care este pe podium…Ce faci, Laurențiu? Mai e cineva aici cu noi, pentru că Laurențiu nu mănâncă singur. Bună, Corina! Și, de fapt, cel mai frumos este că acolo este cineva. Cum e mămico? Cum e Laurențiu? Cum sunteți, nopți nedormite, colicii? Să fie între-un ceas bun!, sunt cuvintele lui Măruță/ – Bine, foarte bine, a răspuns Corina Caciuc.

Primele imagini cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și copilul nou născut

Prima poză de cuplu cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Antrenorul Craiovei a postat prima poză oficială pe Instagram cu iubita lui și bebelușul care se afla în cărucior. Cei doi proaspăt părinți s-au afișat zâmbitori în fața maternității unde a născut Corina Caciuc și le-au mulțumit medicilor și asistentelor pentru implicare.

Mulțumim Doctorilor, Asistentelor, ne-am simțit extraordinar și suntem foarte fericiți că Liam a avut parte de cele mai bune condiții, a transmis antrenorul Craiovei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurențiu Reghecampf a fost invitat recent în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai și a dezvăluit că este fericit alături de iubita lui și că ar fi trebuit să divorțeze cu mult timp în urmă. Antrenorul Craiovei a mai spus că a decis ca numele nou născutului să înceapă cu L pentru că astfel începe și numele lui, precum și numele celor doi băieți mai mari: Luca și Laurențiu Jr.

Comments are closed.