Media

Primele imagini cu Nicole Cherry, într-o ținută senzațională! Artista se căsătorește și își botează fiica

Nicole Cherry trăiește emoții mari astăzi! Celebra cântăreață are parte astăzi de două evenimente importante: își creștinează fetița și spune DA în fața ofițerului stării civile. Primul eveniment menționat a avut deja loc, iar artista a apărut în fața tuturor cu o ținută senzațională.

Nicole Cherry, în rochie albă la botez

Nicole Cherry, una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, trăiește mari emoții în acest moment. Cântăreața și-a botezat deja fetița și se pregătește de ceremonia de la starea civilă, unde se va căsători cu Florin Popa. Pe seară urmează o petrecere de senzație, unde vor participa multe celebrități.

La șase luni de când a devenit mămică, astăzi Nicole Cherry și Florin Popa, iubitul ei, și-au botezat fetița. Părinții ei s-au pregătit intens pentru acest eveniment, iar totul a fost pus la punct în detaliu. Slujba de botez deja a avut loc, iar biserica a fost amenajată într-un mare fel, special pentru micuță.

Nicole și-a îmbrăcat fetița într-o ținută prețioasă, optând pentru nuanțe deschise, de alb și argintiu și multe pietricele. La fel de elegantă și simplă a fost și mămica, ce a purtat o rochie albă, asortată cu o pereche de stiletto.

Nicole a asortat la rochița mulată doar câteva bijuterii simple, dar prețioase. Părul lung a avantajat-o perfect și silueta este una de invidiat, deși au trecut doar șase luni de la naștere.

Petrecere cu 300 de persoane

Petrecerea de seara va fi una de pomină, cu peste 300 de invitați. Părinții s-au ocupat cu mare atenție de orice detaliu, au ales o locație specială și sunt convinși că evenimentul va fi unul memorabil.

„Eu zic că am făcut cele mai bune alegeri și după gustul nostru. Noi suntem extrem de mulțumiți. Sunt mega entuziasmată. E cea mai frumoasă locație la ora actuală și am văzut multe. Avem invitate cam 300 de persoane. Vor fi emoții multe. Eu zic că o să fie super”, a declarat Nicole Cherry.

Totul a fost amenajat cu gust, dar încă nu au dezvăluit prea multe detalii. Organizatorii, însă, lucrează de zor acum la ultimele detalii și au publicat câteva imagini cu localul special.

Comments are closed.