Media

Primele imagini de la botezul lui Luca, fiul Gabrielei și al lui Dani Oțil

Eveniment mare în familia prezentatorului de la Super Neatza. Dani Oțil și-a încreștinar astăzi băiețelul, pe Luca Tiago. Dani și soția lui, Gabriela Prisacariu au fost discreți, și doar cei apropiați lor au știut că astăzi are loc marele eveniment. În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela a adus pe lume primul ei copil, și l-a făcut pe Dani tată de băiețel.

Băiatul lui Dani Oțil a fost botezat

Ziua de 24 octombrie 2021 va rămâne în amintirea lui Dani și a Gabrielei Oțil care și-au încreștinat băiețelul. Luca Tiago a fost botezat într-un cadru restrâns, sub privirile emoționate ale părinților săi. La evenimentul de la biserică, Gabriela a purtat un costum roșu, format din sacou și pantaloni.

Primele imagini de la botezul lui Luca, fiul Gabrielei și al lui Dani Oțil

După eveniment, cu toții s-au mutat la restaurantul unde are loc petrecerea de după botezul bebelușului.

Copilul Gabrielei Prisacariu și a lui Dani Oțil are un nume special format din două prenume: Luca și Tiago. Luna este de origine greacă și se traduce prin cel născut în lumină, fiind un nume de întâlnit la români.

Tiago este nume de zeitate despre care se spune că cine îl poartă va avea un viitor frumos în sport, o minte ageră și o viață activă.

Gabriela Prisacariu, o mămică model

În urmă cu mai puțin de două luni, Gabriela Prisacariu a născut pentru prima dată. Soția matinalului de la Neața a trecut cu bine peste acest eveniment și a făcut tot posibilul să-și reintre cât mai repede în forma de dinainte de sarcină.

Gabriela Prisacariu este un fotomodel de succes. Ea a explicat că natura job-ului său nu îi permite să stea doi ani acasă cu bebelușul, că a fost nevoită să-și reia contractele și să înceapă munca. Proaspăta mămică nu s-a ferit să spună că și ea simte presiunea de după naștere, cea în care toată lumea are așteptări că se va reface imediat și va reveni la kilogramele de dinainte de sarcină.

În timpul sarcinii, fotomodelul s-a îngrășat 20 de kilograme, de care, din câte se vede cu ochiul liber, a reușit să scape destul de repede. Gabriela a spus, totuși, că încă nu încape în toți pantalonii pe care îi purta înainte de a rămâne însărcinată, dar că este convinsă că revenirea la forma inițială este o chestiune de timp.

Comments are closed.