Știri externe

LIVE UPDATE/Primele imagini de la ceremonia de înmormântare a prințului Philip

Ceremonia de înmormântare a prințului Philip, ducele de Edinburgh este în plină desfășurare. Evenimentul este unul restrâns și foarte bine organizat, ținând cont de măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. În interiorul Capelei St. George au acces doar 30 de persoane, membrii Familiei Regale Britanice, rude și prieteni apropiați ai prințului Philip.

LIVE UPDATE Funerariile Prințului Philip

UPDATE 17:49 – Pe 21 iunie 2021 Casa Regală Britanică va organiza noi funerarii în cinstea Prințului Philip,atunci când Marea Britanie va ieși din carantină.

UPDATE 17:21 – Prințul Philip avea o mare admirație față de Regele Mihai, i-a rămas întodeauna recunoscător pentru rezistența opusă comunismului. I-a transmis un mesaj după război un mesaj de regret pentru că Marea Britanie nu a putut face mai mult pentru România. Unul din motivele pentru care a fost primit Regele Mihai în Anglia în exil. Principesa Margareta a fost nășită de Principele Philip, iar atașamentul față de casa Regală a României este unu puternic.

Primele imagini de la înmormântarea prințului Philip

Au apărut primele imagini de la funeraliile ducelui de Edinburgh, prințul Philip. În interiorul Capelei St. George au acces doar 30 de persoane, dar afară sunt peste 700 de militari care au împânzit curtea palatului și cinstesc cariera militară pe care a avut-o prințul Philip.

Sunt imagini emoționante pe care britanicii și oameni din toată lumea le privesc la televizor și pe Youtube. Postul național BBC transmite live funeraliile prințului Philip, ducele de Edinburgh.

Prințul Philip și-a organizat singur înmormântarea. A ales din timpul vieții ce muzica pentru ceremonial, și-a pregătit mașina care să-i ducă sicriul cu trupul neînsuflețit și s-a asigurat că funeraliile vor reflecta afilierile sale militare și interesele profesionale.

Știre în curs de actualizare

Comments are closed.