Știri externe

Prințesa Eugenie a născut. Este primul nepot al ducelui şi al ducesei de York

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au întâmpinat primul lor născut. Prințesa Eugenie a născut primul nepoțel al ducelui şi al ducesei de York.

Nepoata reginei, prințesa Eugenie, i-a făcut bunici pe prințului Andrew și Sarah Ferguson pentru prima dată.

Eugenie, în vârstă de 30 de ani, este fiica prinţului Andrew, al treilea copil al reginei Elizabeth II, şi a fostei lui soţii Sarah Ferguson, ducesă de York.

Prințesa este căsătorită cu Jack Brooksbank, în vârstă de 34 de ani, din 2018. Prinţesa Eugenie este a noua în linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

Băiețelul s-a născut la 8.55 în această dimineață, cântărind 3,6 kilograme.

Prima fotografie cu bebelușul Prințesei Euganie

Eugenie a împărtășit o fotografie adorabilă a noii lor sosiri, arătându-și mâinile cu cele ale mamei și tatălui său, pe Instagram, alături de trei inimi albastre. Familia regală a transmis că regina și ducele de Edinburgh sunt „încântați de știri”.

Eugenie a născut la Spitalul Portland, în același loc în care s-a născut și unde Meghan Markle l-a născut pe micul Archie.

„Alteța Sa Regală, prințesa Eugenie a primit un fiu în siguranță astăzi, 9 februarie 2021, la ora 08:55 la Spitalul Portland. Jack Brooksbank era prezent. Acesta este primul copil al prințesei Eugenie și Jack Brooksbank, ducele de York și Sarah, primul nepot al ducesei de York, și al nouălea strănepot pentru regină și ducele de Edinburgh. Alteța ei regală și copilul ei se sunt bine”, transmit reprezentanții Palatului Buckingham.

Bebelușul regal este pe locul 11 ​​la tron, astfel prințul Edward este pe poziția a 12-a.

Eugenie și Jack nu au anunțat încă numele fiului lor, dar dacă vor păstra tradiția regală, ne vor ține în așteptare câteva zile.

Presa din Marea Britanie anunță că numele favorite sunt Arthur, James, Edward sau Albert.

Noul bebeluș regal va fi văr secundar al prințului George, prințesei Charlotte, prințului Louis și al lui Archie, bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry.

Eugenie participă la multe evenimente oficiale. Se alătură întotdeauna rudelor sale mai în vârstă de la Palatul Buckingham pentru sărbătoarea zilei de naștere a reginei și este o prezență obișnuită a Royal Ascot.

Cu toate acestea, are o slujbă normală, lucrând ca director sau la galeria de artă londoneză Hauser & Wirth.

Eugenie și Jack locuiau într-o căsuță la Palatul Kensington, foarte aproape familia Cambridge, cu toate acestea, s-au mutat pentru scurt timp în casa Meghan Markle și a prințului Harry, Frogmore Cottage, după ce au părăsit familia regală și s-au mutat în SUA.

Au petrecut perioadele de izolare la casa familiei lui Eugenie, Royal Lodge din Windsor, împreună cu părinții ei, prințul Andrew și Fergie.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.