Știri externe

Prinţul Harry a crezut că Meghan Markle va muri la fel ca Prinţesa Diana. Dezvăluiri noi

Într-un interviu foarte aşteptat în toată lumea, Prinţul Harry a devoalat motivele care au stat în spatele renunţării la statutul de membru senior al Familiei Regale Britanice, iar în prim-plan apare compararea modului în care a murit mama lui, Prinţesa Diana, şi felul în care soţia lui, Meghan Markle, a fost primită şi tratată de feţele regale.

Prinţesa Diana a murit fiind urmărită de paparazzi

Amintim că la 31 august 1997, Prinţesa Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul stradal Pont de l’Alma din Paris. În autoturism mai era iubitul ei Dodi Al-Fayed și șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul. Ambii au murit pe loc din cauza impactului violent.

„Mașina lor Mercedes-Benz W140|Mercedes-Benz S280 neagră din 1994 s-a ciocnit de al treisprezecelea stâlp al tunelului. Tunelul cu două benzi era construit fără bariere metalice în fața stâlpilor. Niciunul dintre cei patru ocupanți nu avea centura de siguranță.

În timp ce se deplasau prin oraș, erau urmăriți îndeaproape de paparazzi pe motociclete. La Place de la Concorde, Henri Paul a apăsat pedala de accelerație pentru a scăpa de presă. Când au ajuns la un tunel ce trecea pe sub Pont de l’Alma, șoferul conducea la o viteza estimată la 200 km/h, într-o zonă cu viteza restricționată la 50 km/h. Paul a pierdut controlul mașinii în momentul în care au intrat în tunel, iar Mercedesul a ricoșat într-un zid și s-a zdrobit literalmente de pilonii care susțineau partea superioară a tunelului.

Diana, încă în viață, însă cu răni grave la nivelul pieptului, a fost dusă la spitalul Hôpital de la Salpêtrière, unde a avut un stop cardiac la câteva minute după ce a fost adusă”, se arată pe princessdianasite.weebly.com.

În interviul acordat celebrei vedete de televiziune Oprah Winfrey (n.r. – care este o prietenă intimă a cuplului), Prinţul Harry a vorbit despre temerile sale.

Prinţul Harry a crezut că Meghan Markle va murit ca Prinţesa Diana
CBS a lansat primele două promovări ale interviului acordat de Meghan Markle și Prințul Harry prietenei Oprah Winfrey. Prezentatoarea tv îi spune la un moment dat Ducelui de Sussex: „Ați spus câteva lucruri destul de șocante aici.”

Ulterior, Harry este auzit referindu-se la mama lui, Prințesa Diana. „Principala mea preocupare a fost istoria care se repetă”, a spus acesta.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

„Sunt foarte ușurat și fericit că stau aici, vorbind cu soția mea lângă mine, pentru că nu pot să-mi imaginez ce trebuie să fi fost pentru ea să treacă singură acest prin acest proces în urmă cu toți acești ani”, a continuat Prinţul Harry.

Interviul va fi difuzat integral duminică, 7 martie. Este primul interviul pe care cei doi îl acordă împreună de când s-au căsătorit.

„Winfrey va vorbi cu Meghan, Ducesa de Sussex, într-un interviu amplu, acoperind totul, de la pășirea în viață ca figură regală, căsătorie, maternitate şi muncă filantropică până la modul în care gestionează viața sub presiunea publică intensă.

Mai târziu, celor două li se alătură Prințul Harry în timp ce ele vorbesc despre mutarea în Statele Unite, speranțele și visele pentru familia lor în expansiune”, se arată într-un comunicat de presă.

Oprah Winfrey are o relaţie specială cu Harry şi Meghan Markle
Winfrey a participat la nunta Ducelui și Ducesei de Sussex în mai 2018. Harry lucrează în prezent la o serie de documentare pentru Apple TV + cu legendara gazdă tv.

Winfrey locuiește în același cartier cu Markle, în vârstă de 39 de ani, și Harry (36), în sudul Californiei, zonă în care s-au mutat în vara anului 2020.

De când s-au mutat în Statele Unite, Ducele și Ducesa de Sussex au încheiat acorduri majore de producție cu Netflix și Spotify pentru conținut exclusiv.

În februarie, Palatul Buckingham a confirmat că Markle, în vârstă de 39 de ani, și Harry, în vârstă de 36 de ani, nu se vor întoarce în calitate de membri seniori ai familiei regale britanice.

sursa: foxnews.com

Comments are closed.