Știri externe

Prințul Harry așteptat la înmormântarea bunicului său. Îl va însoți sau nu Meghan Markle

Prințul Harry se pregătește să zboare spre Londra, la funeraliile Ducelui Philip. El s-a dezlegat de atribuțiile pe care le avea în Familia Regală Britanică, despre care a a făcut afirmații dure, dar la funeralii va fi prezent. Întrebarea este dacă la înmormântare îl va însoți sau nu Meghan Markle.

Prințul Harry merge la înmormântarea Ducelui de Edinburgh

Prințul Harry este așteptat la funeraliile Ducelui de Edinburgh. Prințul Philip a fost bunicul său. El s-a stins din viață, vineri, 9 aprilie 2021, la Castelul Windsor, după cum a anunțat Familia Regală prin intermediul unui comunicat de presă.

Cât timp a stat internat la spitalul londonez, prințul Philip a fost vizitat de mai mulți membrii ai Familiei Regale, însă nu și de nepotul lui Harry, care s-a mutat în SUA cu soția și copilul.

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut valuri anul trecut când au anunțat că renunță la rolurile din Familia Regală și se retrag în SUA unde se vor descurca pe cont propriu. Cei doi, împreună cu fiul lor pe nume Archie, s-au stabilit în statul California.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Un apropiat al prințului Harry și soției sale, fosta actriță Meghan Markle a spus că prințul vrea să se întoarcă în Londra la funeraliile bunicului său. Nu se știe, însă, dacă cu el va veni și Meghan care este însărcinată.

În mod evident, Meghan este însărcinată, așa că va trebui să primească sfaturi de la medicii săi dacă este sigur să călătorească, dar cred că Harry va pleca cu siguranță, a declarat un apropiat al ducilor de Sussex.

Harry și Meghan Markle, declarații scandaloase

Relația dintre Harry, Meghan Markle și Familia Regală Britanică a devenit sensibilă, după mutarea celor dintâi în SUA și mai ales, în urma declarațiilor pe care le-au făcut într-un interviu pentru celebra Oprah.

Cei doi au povestit cât de greu le-a fost în sânul Familiei Regale, au făcut acuzații de rasism și Meghan a spus chiar că a fost la un pas de sinucidere din cauza presiunii pe care a resimțit-o în acea perioadă.

Comments are closed.