Știri externe

Prințul William și Kate Middleton- gest impresionant pentru Regină. Ce decizie au luat

Prințul William și Kate Middleton au luat o decizie grea de dragul Reginei Elisabeta a II-a. Suverana în vârstă de 95 de ani a întâmpinat, în ultimul an, mai multe probleme de sănătate, iar singurătatea își spune cuvântul de când Regina l-a pierdut pe soțul ei, Prințul Philip.

Ce decizie au luat Prințul William și soția sa

Potrivit presei din Mare Britanie, ducii de Cambridge iau în considerare mutarea la Windsor vara aceasta, din dorința de a fi mai aproape de Regină care a avut, în ultima vreme, mai multe probleme de sănătate. De la începutul anului, Elisabeta a II-a a fost nevoită să amâne sau chiar să anuleze mai multe angajamente din cauza faptului că era slăbită. Mai mult decât atât, la un moment dat, suverana în vârstă de 95 de ani a apărut la un eveniment public sprijinindu-se de un baston, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la operația la genunchi.

Se pare că ducii de Cambridge sunt îngrijorați pentru Regină și din acest motiv au de gând, din vară, să se mute mai aproape de aceasta. Prințul William și Kate Middleton au început deja să caute o locație potrivită pentru a se muta împreună cu cei trei copii ai lor. Până acum, ducii de Cambridge și-au împărțit timpul între Palatul Kensington, Londra și Anmer Hall, Norfolk.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Ce variante de locuit iau în calcul ducii de Cambridge

Potrivit The Sun, cuplul regal a exclus apartamentele din interiorul Castelului Windsor și Fort Belvedere, în care au stat cândva Regele Edward al VIII-lea și Wallis Simpson, care se află la marginea Windsor Great Park.

Există voci care susțin că fiul cel mare al regretatei Prințese Diana au luat în calcul și mutarea la Frogmore House, unde își duc adesea cei trei copii, George, în vârstă de opt ani, Charlotte, șase ani și Louis, în trei ani, să se joace în weekend. O altă opțiune pentru ei ar fi Adelaide Cottage, care se află în zona Castelului Windsor, dar la acest moment proprietatea este ocupată.

Pe cei doi îi interesează, în mod deosebit, și ce școli sunt în zona în care urmează să se mute, asta pentru că au trei copii. Zonele care le-au atras atenția sunt Windsor, Buckinghamshire și Surrey.

Comments are closed.