Știri

Probleme pe aeroportul Henri Coandă! Vremea rea afectează zborurile

Vremea rea face ravagii în toată lumea. Multe state au fost afectate de ploi, indundații si se pare că și traficul aerian suferă din cauza acestora. Multe zboruri au fost anulate până acum și probleme mari sunt inregistrate chiar acum la noi în țară, pe aeroportul Henri Coandă.

Zboruri cu probleme la Otopeni

Vremea în România face ravagii din toate punctele de vedere. Deși temperaturile sunt ridicate, atmosfera este una neplăcută, instabilă, iar efectele se resimt și în ceea ce privește traficul aerian. Zborurile de la aeroportul Henri Coandă din București sunt afectate de furtuni, motiv pentru care multe dintre acestea au fost chiar anulate sau redirecționate.

Vezi și: Avertisment ANM de cod portocaliu! Vin ploi și vijelii de proporții

TAROM a anunțat că trei zboruri către Otopeni au întârziat astăzi cu 20 de minute, după ce piloții au făcut eforturi mari pentru a ateriza. După ce au așteptat ca vremea să își revină, unele zboruri și-au schimbat ruta. de exemplu, un avion a aterizat în Belgrad, după ce nu au fost deloc semne de îmbunătățire a condițiilor meteo.

De asemenea, un zbor din TelAviv s-a terminat la Craiova, după ce furtuna a continuat să facă ravagii. Plouă puternic și vântul suflă tare chiar și în acest moment, iar piloții fac eforturi mari pentru a ține situația sub control.

Mai mult, avionul companiei flyDubai carte opera FZ1797 Dubai DXB – București a intrat în zonă de așteptare la sud de București, la fel ca avionul care opera zborul HiSky dintre Tel Aviv și București.

Aeronavele așteaptă condiții meteo mai bune pentru a ateriza în Capitală. Astfel de situații au loc în fiecare an, dar de data aceasta au fost de mare durată. Vremea rea persistă deja de mai bine de o săptămână, timp în care planurile multor oameni au fost date peste cap, iar numeroase călătorii au fost afectate.

Comments are closed.