Media

Procurorii au decis în cazul lui George Burcea. Oare cum va reacționa Andreea Bălan

George Burcea a primit o lovitură grea din partea procurorilor care s-au ocupat de cazul său. Actorul a fost trimis în judecată după ce anul trecut a fost depistat de polițiști la volan sub influența substanțelor interzise.

Decizia procurorilor în cazul lui George Burcea

La un an de când Burcea a fost oprit în trafic și polițiștii au constatat că este sub influența substanțelor interzise, iată că apar și consecințele pentru actor. Procurorii care au instrumentat cazul l-au trimis pe George Burcea în judecată, iar al riscă acum o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Incidentul a avut loc pe 21 februarie 2020, când Burcea a fost oprit de polițiști în trafic și testat cu aparatul Drugtest.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive, au declarat atunci polițiștii pentru SpyNews.

La vremea aceea, George Burcea a recunoscut că a consumat substanțe interzise, dar a precizat că polițiștii nu îl filau de ceva vreme, așa cum s-a spus în spațiul public, ci au primit pont de la Andreea Bălan și au mers la sigur.

Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp” așa cum s-a scris sau cum IPJ a dat comunicat, ci au fost informaţi de Andreea. Andreea ştia că eu am consumat substanţe (…)Conform legii eu am greşit şi totodată mi-am şi asumat acest lucru, iar mai târziu voi plăti. Nu vă faceți griji, ştia Burcea că vine şi ziua plăţii, spunea Burcea la acea vreme.

Iată că ziua plății se apropie pentru actor. Deocamdată nici el și nici Andreea Bălan, fosta lui soție, nu au făcut comentarii în legătură cu trimiterea în judecată. Cei doi au divorțat, au fiecare o altă relație, dar rămân părinții a două fetițe de care încearcă să aibă grijă împreună.

Comments are closed.