Magazin

Profetie Carmen Harra. Ce se va intampla cu romanii in urmatorii 13 ani

Profetie Carmen Harra. Recent, fosta cantareata devenita prezicatoare de succes in SUA, a lansat un avertisment alarmant. Mesajul ei este menit sa atraga atentia oamenilor in privinta pericolelor ascunse ale pandemiei. Care este adevarul ascuns si ce se va intampla, de fapt, cu romanii in urmatorii 13 ani? Carmen Harra crede ca detine raspunsurile la aceste intrebari, anunta wowbiz.ro.

Profetie Carmen Harra. Ce se va intampla cu romanii in urmatorii 13 ani

„Daca nu ne trezim in urmatorii 13 ani, evolutia vietii pe Pamant poate sa sufere o catastrofa. Nimeni nu vorbeste despre magnitudinea greselilor din ultimele sute de ani. Umanitatea se poate distruge in viitorul apropiat. Omenirea este pe punctul de a se distruge. Vom asista la o escaladare a starii de haos, de furie, in America, dar va cuprinde si restul lumii”, a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra nu s-a oprit aici si a oferit si mai multe detalii despre aceasta profetie. „Eu am spus ca virusul asta ne va tine inchisi in case, ne va teroriza o luna-doua, va disparea ca si cum nu a fost, insa se transforma in altceva. Nu se mai vorbeste despre coronavirus, toata lumea vorbeste acum despre protestele astea. Razboiul virusului a fost psihologic, s-a creat o trauma extraordinar de mare”, a mai spus Carmen Harra, citește continuarea pe haihuin2.com.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.