Știri

Prognoza ANM 25 ianuarie – 22 februarie 2021. Meteorologii anunță surprize de la vreme

Prognoza ANM 25 ianuarie – 22 februarie: meteorologii au spus cum va fi vremea în următoarea lună. Iată ce ne așteaptă de la ultimele zile de iarnă!

Specialiștii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Prognoza meteo anunță că săptămâna următoare, din intervalul 25-31 ianuarie va fi mai caldă decât normalul pentru această perioadă a anului.

De la începutul lunii februarie 2021, temperaturile vor scădea și vor atinge valori apropiate celor specifice ultimii luni de iarnă.

Prognoza ANM 25 – 31 ianuarie

Meteorologii anunță că temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări și mai ales la munte.

Temperatura a aerului va avea valori medii normale pentru această săptămână, pe aproape toată suprafața României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Prognoza ANM 1 – 15 februarie

Din această săptămână, temperaturile mai scad, însă se mențin peste cele normale în această perioadă. Acest val de aer foarte cald a atras după sine și precipitații, ploi slabe cantitativ în special în vestul țării – vineri și sâmbătă.

Revin și ninsorile, mai ales în zonele montane.

Temperaturile medii din țară vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte în regiunile nordice.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza ANM 15 – 22 februarie

Mdiile valorilor termice se vor au fost plasate de către meteorologi în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *