Știri

Prognoza meteo de weekend 7-8 mai. Final de săptămână plin de surprize

Luna mai se anunță a fi una frumoasă în ceea ce privește vremea, după cum au anunțat meteorologii. Sunt anunțate temperaturi apropiate de cele normale și la fel și în acest weekend. Vezi cum va fi vremea pe 7-8 mai în toate regiunile din țară.

Vremea în weekend

Vremea se anunță bună în mare parte, dar mai sunt așteptate și ploi ușoare. Nu se mai pune problema de inundații și furtuni ca în zilele trecute. În Banat, vremea în acest weekend va fi caldă, iar maxima regională va ajunge până la 19 grade Celsius. Sunt anunțate ploi atât sâmbătă, cât și duminică, dar nu ploi puternice.

Vezi și: Prognoza meteo 2-15 mai 2022. Cele mai noi informații despre vreme

În Crișana, atât în prima cât și în a doua zi de weekend, vremea va fi caldă și sunt așteptate maxime de până la 20 de grade Celsius. Atmosfera va fi una extrem de plăcută în toate localitățile din regiune, dar sunt așteptate și precipitații în ambele zile de weekend.

În Transilvania, vremea va fi puțin mai rece. Valorile maxime nu vor depăși 17 grade Celsius, iar cele minime scad la 5 grade, mai ales pe timpul nopții când va ploua.

În Maramureș, temperatura aerului va fi mai rece, iar media regională a maximelor din acest weekend nu va depăși 17- 18 grade Celsius. Minimele ajung chiar și la 5 grade. ANM anunță o probabilitate pentru precipitații ridicată sâmbătă și duminică.

Cum va fi vremea în luna mai

La munte și la mare sunt așteptate ploi ușoare pe timpul nopții, dar pe zi, vremea este perfectă pentru plimbări relaxante. Maximele vor ajunge până la 20 de grade, iar minimele se vor situa în jurul a 10 grade.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna mai 2022. Începutul lunii se menține capricios, sub media temperaturile normale pentru acest interval, cu ploi și vijelii.

Meteorologii au anunțat că în partea a doua a lunii mai va fi cald, iar temperaturile vor trece peste mediile normale ale perioadei. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință spre deficit în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea estică a teritoriului, dar meteorologii spun că vremea va fi, în mare parte, plăcută, iar luna iunie deschide sezonul estival în forță.

Comments are closed.