Știri

Program Rusalii 20 iunie 2021 Auchan, Carrefour, Mega Image, Lidl, Penny, Kaufland, Cora

Program de Rusalii pentru supermarketuri și hypermarketuri pentru toate magazinele. Auchan, Carrefour, Mega Image, Lidl, Penny, Kaufland și Cora au astăzi în mare parte program normal. Magazinele sunt deschise conform unei zile lucrătoare normale. Excepție fac doar unele dintre ele, ce sunt specificate mai jos.

Program Rusalii Auchan, Carrefour, Mega Image, Lidl, Penny, Kaufland, Cora

Magazinul Auchan este deschis de la ora 8 la ora 22 astăzi pe 20 de Rusalii și a fost deschis și pe 7 iunie cu același program de lucru.

În continuare magazinul încurajează clienții la plata cu cardul, să pastreze distanțarea socială și să cumpere doar ce le este necesar.

Program 20 iunie Carrefour și Kaufland

De Rusali magazinele Carrefour și Kaufland au program normal, mai puțin cele care se află în mall-uri care respectă programul centrului comercial. La fel ca și Auchan magazinele invită clienții la cumpărături responsabile și plata cu cardul.

Program Mega Image și LIDL

Pe 20 iunie, de Rusalii programul magazinelor Mega Image și LIDL este normal și nu este afectat de sărbătoarea legală de atazi.

Mega Image invită clienții să cumpere produse de strică necesitate, nu în cantități mari și să evite plata cu numerar.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Program Rusalii 20 iunie Cora și Penny

Magazinele Cora și-au deschis porțile la ora 08:00 și se închid la ora 22:00, programul de Rusalii este normal luni 20 iunie. Magazinele Penny au același program ca într-o zi normală de lucru.

Citește și: LIDL, obligat să nu mai vândă acest produs. Nu se va mai găsi în magazine

Următoarea sărbătoare legală care va modifica programul magazinelor Auchan, Carrefour, Mega Image, Lidl, Penny, Kaufland, Cora va fi pe 15 august când este zi de sărbătoare legală 15 august — Adormirea Maicii Domnului

Toate magazinele recomandă clienților în această perioadă să evite cumpărăturile în exces și să plătească cu cardul.

Reguli pentru acces în magazinele Auchan, Carrefour, Mega Image, Lidl, Penny, Kaufland, Cora

  • Distanțarea socială de 1 metru cel puțin
  • Purtarea măștii de protecție obligatorie
  • Dezinfectarea mâinlor la intrarea în magazin
  • Cumpărături rapide pentru a petrece cât mai puțin timp în magazin

Programul magazinelor Selgros și Metro este de la ora 8 la ora 18:00, astăzi. Magazinele de bricolaj au program de Rusalii pe 20 iunie. Astfel Dedeman, Brico Depot, Leroy Merlin, Mathaus și alte magazine de profil au program normal în majoritatea localităților.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.