Media

Radu Ștefan Bănică a recunoscut până la urmă zvonurile legate de iubită

Radu Ștefan Bănică a fost mai sincer ca oricând cu fanii lui! Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a spus adevărul despre tânăra cu care se afișează deseori pe rețelele de socializare. Este sau nu Cristina iubita concurentului de la „Te cunosc de undeva”? Iată răspunsul! A fost oferit chiar de el!

Radu Ștefan Bănică a demonstrat din nou că nu ascunde nimic de fanii lui. Observând zvonurile și speculațiile apărute de-a lungul timpului despre partea lui sentimentală, chipeșul tânăr a hotărât să realizeze un vlog pe canalul său de YouTube în care a vorbit deschis despre fata cu care se afișează mai mereu, pe numele ei, Cristina, spunând dacă e sau nu iubita lui!

Radu Ștefan Bănică a spus public cine e tânăra cu care se afișează deseori

Mai exact, concurentul de la „Te cunosc de undeva” a organizat un joculeț online, denumit „Am/N-am”, prilej prin care a făcut marea dezvăluire. Astfel, potrivit spuselor sale, Cristina, dar și Antonia, o altă tânără cu care s-a mai afișat de câteva ori, nu sunt decât prietenele lui! Ba mai mult, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a ținut să precizeze că ține la Cristina ca la o soră, lucru care se aplică și-n cazul celeilalte fete.

Concurentul de la Te cunosc de undeva a dezvăluit dacă șatena e sau nu iubita lui

Iar asta nu e tot! Radu Ștefan Bănică a transmis că bunicile lor, adică bunica lui și a Cristinei, se înțeleg de minune încă din copilărie și sunt foarte bune prietene, ca niște surori. Printre altele, artistul a spus, în glumă, că știe că i-ar sta bine împreună cu tânăra.

„Cred că dacă lumea ar fi un pic mai atentă și-ar da seama că noi suntem efectiv frați. Bunicile noastre sunt și până în ziua de azi surori. Nu, nu suntem împreună. Știu că ne-ar sta bine. Ele sunt surorile mele”, spus Radu Ștefan Bănică pe YouTube.

Printre altele, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că a fost atins de Săgeata lui Cupidon până în prezent și că a suferit în dragoste, din cauza unor dezamăgiri. Acesta a mai declarat că deși sunt mii de fane care-l adoră, lui i-ar fi destul de greu să cucerească o fată pe gustul lui.

„Cred că majoritatea băieților, când am vrut să fim noi șmecheri, pot să vă spun că mi-am rupt o bluză în gard, pentru că am vrut să arăt că eu pot să fug de la liceu când vreau eu”, a adăugat el.

Pe Radu Ștefan Bănică îl puteți admira și la Antena 1, nu doar pe rețelele de socializare! Acesta participă la „Te cunosc de undeva”, emisiune prin care a făcut senzație prin transformările sale, la fel ca ceilalți colegi de altfel, atunci când s-a transformat în Loredana Groza sau în Sofia Vicoveanca, intrând perfect în pielea personajelor!

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.