Media

Raluca Dumitru, primele dezvăluiri după eliminarea de la Survivor. Cu ce probleme s-a ales și ce părere are despre Elena Marin: “Nu îmi place să cerșesc milă…”

Competiția Survivor devine tot mai dificilă și nu mulți sunt cei care fac față tuturor probelor complicate. Ultima concurentă eliminată a fost Raluca Dumitru care, deși nu a stat mult timp în competiție, a demonstrat că este determinată și o adevărată luptătoare. Ea a ajuns deja acasă, unde a vorbit despre experiența de la Survivor și despre colegii ei.

Raluca Dumitru nu mai poate dormi noaptea

Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivor în Consiliul de pe 13 iunie. Elena Marin a întrunit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor de acasă și astfel a putut să o propună spre eliminare pe vedeta de la Antena Stars.

Raluca Dumitru s-a întors deja în țară, unde a vorbit despre tot ce a însemnat Survivor pentru ea. Astfel, ea a mărturisit că este dezamăgită de plecarea ei, pentru că mai avea multe de demonstrat și voia să mai rămână în competiție. Deși nu este o sportivă adevărată, spune că a dat tot ce a avut mai bun. Se bucură că măcar a ajuns lângă cei dragi, cărora chiar le-a dus dorul.

Raluca Dumitru se simte bine după revenirea în țară, dar îi lipsește deja jungla Dominicană. De când a plecat de acolo, nu se mai poate odihni deloc. Chiar dacă acolo nu avea cel mai confortabil pat și nici măcar o pernă, se obișnuise cu acel stil.

„Am probleme de când am ieșit din competiție. Nu am putut să dorm deloc, m-am dezobișnuit să dorm în pat, să am o pernă, am avut o noapte lungă. Îmi lipsesc păturile pe care le aveam: 8 la număr, 8 aveam, le aveam bine proporționate.

În momentul de față mă simt foarte bine, am reușit să vorbesc cu cei dragi, nu mă așteptam să îmi fie atât de greu, să îmi lipsească atât de mult. Nu știu de unde am avut putere să merg mai departe de fiecare dată. Mă consideram o persoană puternică, dar acasă sunt mai puternică.”, spune Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru, totul despre Elena Marin

Raluca Dumitru a avut relații frumoase cu foștii ei colegi, dar au mai existat și probleme. Deși se înțelegea bine cu Faimosul Culiță, au ajuns să se comporte urât după ce cineva l-ar fi mințit pe artist că Raluca a vorbit urât despre el.

Cât despre Elena Marin, cele două se cunoșteau dinainte de Survivor și Raluca credea că se vor înțelege bine. Nu a fost așa, însă, pentru că s-au ciondănit de multe ori. Raluca Dumitru crede că Elena este mult prea sensibilă și îi place mult să pozeze în victimă și să atragă atenția celor de acasă, chiar dacă nu ar fi cazul mereu.

Cât despre sângerarea de la Consiliu, crede că nu a fost tocmai ceva grav, așa cum a lăsat Faimoasa Elena să se vadă.

„Fiecare consiliu este foarte emoționant, intri acolo cu niște sentimente, pur și simplu nu îți găsești cuvintele. Eram în spatele ei, am văzut când s-a întors și era cu degetul în nas, s-a întâmplat să îmi curgă sânge din nas, mie îmi picură.

Eu ce am văzut… nu i-a curs sânge. Când îți curge sânge nu stai să bagi degetul în nas. Ea a crezut că va fi votată în acea seară. Nu știu exact ce a vrut să facă, nu sunt în mintea ei. Elena este genul de persoană mai sensibilă, care plânge. Eu nu pot să fiu așa. Nu îmi place să cerșesc milă. Nu sunt genul care să plâng în fața oamenilor.„, a mai spus Raluca Dumitru.

 

Comments are closed.