Media

Ramona Bădescu, mărturisiri dureroase. Severitatea tatălui i-a marcat copilăria

Ramona Bădescu este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra actriță se bucură de mare succes și peste hotare, unde locuiește de ani buni și unde și-a întemeiat și o familie. Chiar dacă a ajuns la 53 de ani și tatăl ei nu mai este în viață, nu va uita niciodată perioada copilăriei și cât de mult a marcat-o severitatea acestuia.

Ramona Bădescu, educată cu multă strictețe

Ramona Bădescu este una dintre cele mai iubite și elegante femei din showbiz. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai de la KanalD, vedeta a răspuns celor mai interesante 40 de întrebări alese de celebra jurnalistă, menite să scoată la iveală detalii surprinzătoare despre marea actriță.

Unul dintre subiectele abordate a fost relația cu tatăl său, care a fost una extrem de specială. Discuția a emoționat-o pe deplin, având în vedere că aceasta a plecat dintre noi anul trecut. Ramona Bădescu a dezvăluit că tatăl ei a fost un părinte foarte sever și dur, lucru ce i-a marcat complet copilăria.

Recunoaște că îi era frică de el, dar asta a determinat-o să aibă o educație aleasă și să fie atentă la tot ce face. Ramona spune că severitatea tatălui ei a determinat-o să ia întotdeauna cele mai bune decizii și să fie stăpână pe ea și acum și-ar dori să îi poată mulțumi pentru tot ce a făcut pentru ea și chiar îi este dor de sfaturile sale.

„Datorez totul familiei mele, tatălui meu.(…) Era foarte sever, foarte dur, se uita la mine și zicea: „păi, de ce?’, făceam efectiv pe mine de frică. Un om sever cu principii, dar care m-au ajutat foarte mult în viață pentru că mi-am creat o rigiditate a mea și a felului meu de a fi.

Tata era foarte sever, cred că în viața lui m-a altoit de vreo 2-3 ori, dar și cu un sens, nu așa că îi venea lui.(…) A fost foarte sever, dar această severitate m-a ajutat foarte mult și m-a călăuzit în viață. Lipsurile sau severitatea lui m-au ajutat să apreciez mai mult.’, a mărturisit Ramona Bădescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai’.

Ce regrete are Ramona Bădescu

Ramona Bădescu a fost mereu o femeie extrem de puternică, dar se pare că are și câteva regrete, mai ales atunci când vine vorba despre tatăl ei. Spune că și-ar fi dorit să se apropie mai tare de această, să-i spună mai des ce simte și să îl strângă în brațe. Acesta a plecat dintre noi în urmă cu un an, lucru ce a afectat-o extrem de mult pe vedeta noastră.

„Acum, când era mai în vârstă, îl simțeam pe tata că ar fi avut nevoie să îl îmbrățișez, să îi spun: „tati, te iubesc, îmi e dor de tine!’. Mi-a fost foarte greu, dar în ultimii ani, când mă simțeam mai matură, am început să îi spun, să îl îmbrățișez și să îl pup. Mi-aș fi dorit să fie asta și când eram mai mică, dar când ne vom reîntâlni acolo sus, îți jur, tati, că o să te țin numai în brațe’, a spus Ramona Bădescu la Kanal D.

După moartea acestuia, a decis să o aducă pe mama ei la ea în Italia. Femeia și Ramona îi vorbesc copilului acesteia mai mereu despre bunicul lui și se asigură că micuțul va ști cine a fost. Un lucru ce o consolează este faptul că băiețelul este zodia Fecioară, ca regretatul său bunic.

Comments are closed.