Media

Randi, ironii la adresa lui Velea. Declarațiile lui au provocat un scandal de zile mari între Antonia și Măruță

Tot mai multe vedete se atacă în ultima perioadă și, de la anumite declarații nevinovate, izbucnește un scandal de zile mari. Acum, problemele au început să apară între Antonia și Măruță, după ce unul dintre invitații săi a lansat câteva săgeți către ea și iubitul ei, Alex Velea. Vizibil afectată, Antonia nu a stat pe gânduri și i-a transmis un mesaj important lui Măruță.

Antonia, scoasă din minți de Randi și Măruță

Un alt scandal a izbucnit în lumea mondenă, după ce artistul Randi a făcut anumite declarații la TV. Invitat în emisiunea lui Măruță, el a răspuns la cele mai nebune întrebări, participând la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Artistul a fost foarte sincer și răspuns și la o întrebare legată de Alex Velea, făcând anumite declarații care nu au picat deloc bine pentru artist și iubita lui, Antonia. Randi a spus despre Velea că este arogant, dar și că a intrat prea repede în Trapanele.

“Scund, impulsiv, arogant și a intrat prea repede în trapanele. Dar vreau să spun că nu cred sută la sută ce am zis mai devreme”, a spus Randi.

Măruță l-a provocat să spună și cu ce femei din showbizul românesc ar vrea să ai o aventură de-o noapte, dacă ar fi sigur că nu s-ar afla, iar el le-a enumerat pe Antonia, Adelina Pestrițu și Anna Lesko, ceea ce a scos-o din minți pe Antonia, care l-a acuzat pe Măruță că își face rating pe seama ei și a lui Velea, pentru că i-a menționat de prea multe ori în emisiunea lui.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi!”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Randi a mai atacat trapanelele lui Velea

Trapanelele sunt un stil muzical nou, adus pe piața muzicală de Alex Velea. Deși aceste melodii sunt foarte apreciate și ajung de cele mai multe ori să ocupe primele locuri în trending-ul de pe YouTube, unii artișit nu sunt deloc încântați de ele și nu consideră că merită să fie atât de apreciate.

Randi se numără printre cei care nu înțeleg acest gen muzical și care îi critică pe artiștii care l-au adoptat. Astfel, nu este prima dată când îl atacă pe Velea și îl desconsideră și nici prima dată când Antonia îi ia apărarea iubitului ei, fiind mândră din cale afară de reușitele acestuia în plan muzical.

Antonia crede că cei care îl critică pe iubitul ei, o fac pentru că sunt invidioși pe succesul lui și pe faptul că a reușit să aducă ceva nou în muzică, ceea ce ei nu au reușit și nu pot accepta când cineva reușește ceva.

„Băi, băi copii bă, se mai anunță o pandemie. Pandemia asta se numește trapa..nele, cică”, spunea acum ceva timp Randi.

 

„Nimeni: nimic. Industria noastra: răutate, IPOCRIZIE, atitudine de mai presus, ironie, invidiiiieeeee și multe altele. E așa rău să fii atât de plin de ură. Mai sunt câțiva… Nu urî, felicită! Prima dată ei râd, apoi copiază. Nu mai criticați munca altcuiva! Fiecare cu drumul lui, mai știți?”, a scris artista pe Instagram, drept reacție la ironiile lui Randi.

 

Comments are closed.