Știri externe

Rapperul DMX a suferit un infarct. Artistul este conectat la aparate

Rapperul DMX  este în stare gravă la spital după ce a făcut un atac de cord. Americanul în vârstă de 50 de ani este internat într-un spital din New York. Avocatul său a făcut anunțul cu privire la starea sa de sănătate.

Rapperul DMX  a făcut infarct

Celebrul rapper american DMX respiră singur, însă este conectat la aparate și activitatea sa cerebrală este mică. Cunoscut pentru problemele cu substanțe interzise, mulți s-au gândit că ele sunt cauza stării în care se află acum. Cu toate astea, avocatul său, Murray Richman a declarat că nu știe dacă infarctul ar fi suferit din cauza unei supradoze, sau din alte cauze. Rapperul a fost internat sâmbătă seara.

Sunt foarte trist de ceea ce s-a întâmplat. Extrem de trist. Este ca un fiu pentru mine. Este o persoană extraordinară, un animator extraordinar și o ființă umană extraordinară. Mai are atât de multe de spus și de oferit, a declarat avocatul lui DMX.

DMX, pe numele său real Earl Simmons, a avut cinci albume No 1 în SUA, cu hit-uri hip-hop precum Party Up, What s my name și Give it to ya. Primele sale albume au fost lansate în 1998, premiate cu platină și au atras și critica publicului pentru că aduceau un întuneric gotic pe o scenă rap din ce în ce mai strălucitoare. Ulterior a avut colaborări cu Jay-Z, Ja Rule, Eve și LL Cool J

DMX – probleme cu drogurile

De-a lungul anilor, rapperul DMX a avut probleme cu substanțele interzise. La un moment, în 2019, dat a fost nevoit să anuleze o serie de proiecte pentru a sta internat într-un spital de reabilitare. În 2015 a fost condamnat la șase luni de închisoare pentru că nu a plătit pensia alimentară. DMX are 15 copii, iar cel mai mic dintre ei s-a născut în 2016.

În 2018 a executat o pedeapsă de un an de închisoare pentru infracțiunea de evaziune fiscală.

Comments are closed.