Știri

Ravagii pe șosele! Accidente tragice în România

Noaptea trecută a fost marcată de o mulțime de accidente, care mai de care mai grave. Zeci de persoane au ajuns la spital în stare gravă, după ce autoturismele în care se aflau au scăpat de sub control. Vezi câte victime au fost și care e starea acestora.

Accidente grave în România

Un microbuz în care se aflau șase persoane, între care doi copii, s-a răsturnat, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă. Tragedia s-a produs pe DN 7, în locallitatea Golești, punctul Dealul Negru, după ce autobuzul în care se aflau a părăsit carosabilul și a căzut într-un Șanț.

Vezi și: Accident grav pe DN1, impact devastator. A fost solicitat elicopterul SMURD

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, pentru a se ocupa de cei patru adulți și doi copii. Aceștia au primit îngrijiri la fața locului și au refuzat să fie transportați la spital. Din fericire, starea lor era una stabilă și erau în afara oricărui pericol.

Accident cu trei autoturisme

Un alt accident a avut loc pe DN 15D, în proximitatea localității Cănțălărești, comuna Ștefan cel Mare. Au fost implicate 3 autoturisme și cinci persoane, printre care și un copil. Toate au fost rănite și au ajuns de urgență la spital. Una dintre victime se afla întinsă pe carosabil când au ajuns la fața locului echipajele de salvare.

Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu patru autospeciale, dintre care două ambulanţe SMURD şi echipaje specializate. Salvatorii au ajuns la timp la fața locului și au transferat de urgență victimele la spital.

Nu se cunoaște exact cauza accidentului, dar a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili mai multe detalii. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi pierdut controlul sau ar fi adormit la volan și a intrat apoi în alte două mașini.

Comments are closed.