Media

Război pe față. Ce a putut să spună Anamaria Prodan despre Gigi Becali

Anamaria Prodan traversează o perioadă sensibilă din viața ei și, deși întâmpină probleme în căsnicie, luptă să repare lucrurile și își apăra familia cu orice preț. Soția lui Laurențiu Reghecampf are o răfuială cu latifundiarul Gigi Becali care a făcut mai multe declarații la adresa familiei Prodan-Reghecampf.

Ce a declarat Anamaria Prodan despre Gigi Becali

Anamaria Prodan are tot felul de contre cu finanțatorul FCSB. Când au ocazia, cei doi fac declarații care mai de care mai acide, unul la adresa celuilalt.

Recent, Anamaria a declarat pentru digisport.ro că nimeni nu mai bagă în seamă ce spune Gigi Becali și că sub nicio formă, Laurențiu Reghecampf nu se va mai întoarce la FSCB.

Hai sa revenim la normalitate. Contractele ai negocierile se fac de oamenii care au studiat in clasa la facultate. Nu se cei ce au făcut scoala pe scări. Vorbește el că-l aduce pe Reghe? Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf. Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!, a spus Anamaria pentru DigiSport.ro.

Spre deosebire de ea, Laurențiu ar fi spus că traversează o perioadă grea din viața lui, în care nu îi mai pasă nici de fotbal, nici de nimic altceva, decât să-și știe mama bine. Mama antrenorului a primit un diagnostic cumplit și urmează un tratament de combatere a cancerului. Laurențiu a spus că nu îi stă mintea decât la asta.

Acesta este motivul pentru care antrenorul nu a avut nicio reacție legată de zvonurile din spațiul public, cum că și-ar fi înșelat soția și că se pune problema divorțului. Laurențiu se ține departe de aceste subiecte, nu face comentarii, spre deosebire de Anamaria care este mai vocală și care a declarat că își va apăra familia și soțul în orice situație.

Comments are closed.