Media

Războinicii și Faimoșii sunt plătiți diferit la Survivor. Fostul concurent, Sorin Pușcașu a spus tot

Emisiunea Survivor a devenit un adevărat fenomen în România. Cu o audiență impresionantă, show-ul devine din ce în ce mai interesant, pe măsură ce se apropie de deznodământ. Se știe că Faimoșii primesc bani frumoși pentru fiecare săptămână în care sunt în competiție, nefiind vorba despre aceeași sumă, dar întrebarea se pune: sunt plătiți Războinicii cât stau la Survivor? Ce bani iau concurenții din echipa Albastră.

Câți bani primesc Războinicii la Survivor

În afară de premiul concursului, concurenții de la Survivor România primesc o anumită sumă de bani pe săptămână, iar această sumă diferă de la echipă la echipă și de la concurent la concurent.

Sorin Pușcașu, care a părăsit recent emisiunea, a spus că Războinicii primesc aceeași sumă, fiind vorba despre o sumă fixă, dar nu a vrut să spună și despre câți bani este vorba.

La Războinicii este aceeași sumă pentru toți, a spus Sorin Pușcașu.

Despre Faimoși, în schimb, se știe că primesc bani frumoși pentru fiecare săptămână în care stau în Republica Dominicană. Cel mai bine plătit concurent a fost Jador care primea câte 7000 de euro pe săptămână.

Jador și-a făcut podcast

Jador, fostul Faimos de la Survivor România 2021, și-a făcut podcast în care invită foști concurenți din emisiune cu care vorbește despre toată această experiență. În al doilea episod, Jador l-a invitat pe Sorin Pușcașu care a făcut parte din echipa Războinicilor.

Eu nu am intrat în concurs pe partea sportivă. Eu am venit să-mi testez psihicul. Am intrat în concurs cu probleme la gleznă și la spate. Eu nu puteam să alerg la capacitate maximă. Știam asta, a spus Sorin, care a rememorat meciurile în care s-a confruntat cu Jador.

Cei doi au ceva în comun: ambii au fost eliminați din concurs pe motive medicale.

Următoarea ediție Survivor România va fi difuzată joi, 27 mai 2021. Se va juca meciul pentru recompensă. Tensiunile sunt mari în contextul în care echipele se micșorează tot mai tare.

Comments are closed.