Media

Răzvan Fodor a trecut printr-o cumpănă! Soția lui a trăit momente de groază: ”Se sufoca, abia mai respira!”

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune de la noi din țară. Celebrul actor se bucură de mare succes mai ales de când a câștigat competiția Asia Express și este iubit de o țară întreagă. Chiar dacă profesional îi merge bine, sănătatea scârțâie și îi dă mari bătăi de cap.

Răzvan Fodor, criză de astm în vacanță

Răzvan Fodor este un actor minunat, precum și un personaj de televiziune foarte iubit. Este foarte iubit de către fanii săi, pe care îi ține la curent cu tot ce se petrece în viața sa. De mare succes se bucură și soția lui, Irina, celebra prezentatoare de la Asia Express, care i-a luat locul Ginei Pistol.

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, despre care nu s-a auzit nimic de rău. Prezentatoarea de la Chefi fără limite este un adevărat sprijin pentru soțul ei, mai ales de  când acesta este bolnav.

Vezi și: Prima reacție a Irinei Fodor după ce s-au publicat fotografii cu ea acasă la Ștefan Bănică Jr

Răzvan Fodor se confruntă de mult timp cu o boală destul de gravă, astmul, diagnostic ce i-a schimbat complet viața. Uneori are crize puternice din cauza acestei boli, iar unele dintre episoade chiar au marcat-o pe Irina.

Totul s-a petrecut în urmă cu ceva timp, în vreme ce aceștia erau plecați într-o vacanță inedită, în deșertul indian. Atunci, Răzvan a simțit că se sufocă, iar soția lui a fost nevoită să acționeze rapid și să găsească inhalatoarelor care i-a salvat viața actorului.

“Știam că am doar câteva minute ca să găsesc medicamentul și m-a luat tremuratul: am pornit, de-a bușilea și am trecut, prin întuneric, peste capetele, mâinile și picioarele prietenilor noștri în timp ce pipăiam disperată colțurile cortului ca să găsesc borseta mea, în care știam că ascunsesem un inhalator pentru cazuri urgente…’, a scris Irina Fodor pe blogul ei personal.

Fodor a ajuns inconștient la spital

Nu este prima dată când Fodor trece printr-o astfel de experiență alături de soția lui. În trecut s-a aflat intr-o situație și mai gravă, când a ajuns la spital aproape inconștient. Acel episod a fost memorabil pentru el și se teme de un altul asemănător.

Se aflau la o petrecere, unde era o încăpere plină de flori. De la parfumul acestora, Răzvan a rămas fără aer și abia a mai avut puterea de a cere ajutor. Atunci, prietenii l-au dus de urgentă la spital, iar medicii l-au salvat.

”Altă dată, lucrurile au fost mai serioase: la o petrecere surpriză, unde sărbătorita era așteptată pe întuneric de toată gașca, soțu’ nu și-a dat seama că întreaga cameră e ticsită de flori. Când toată lumea a început să cânte “la mulți ani” și luminile s-au aprins, Fodorică de abia mai avea aer să ceară ajutor. L-au luat prietenii noștri și au fugit cu el la spital aproape inconștient. Și de acasă am fugit de vreo două ori la Urgențe în pijamale: o dată, de la prea mult rozmarin într-un preparat, a doua oară, de la un vin bio, de țară (în cazul vinului, se pare că a fost din cauza histaminei)”, a declarat Irina.

Comments are closed.