Media

Răzvan Fodor luat în râs pe stradă, în Berceni. S-a legat de hainele lui

Răzvan Fodor a fost luat în râs de un amic care s-a legat de modul în care se îmbracă. Dacă în urmă cu câteva zile, el povestea cum s-au amuzat urmăritorii de pe Instagram de încălțările lui sport (colorate), acum cineva i-a atras atenția că se îmbracă la fel ca Delia.

Fodor comparat cu Delia Matache la capitolul vestimentație

În stilul caracteristic, Răzvan Fodor a povestit totul pe rețelele de socializare. Vedeta TV nu s-a supărat, ba dimpotrivă a râs copios la o remarcă pe care a făcut-o un amic de-al său. Aflat în Berceni, cartierul în care s-a născut, Fodor s-a întâlnit cu un amic mai vechi care nu s-a putut abține și i-a spus că arată ca Delia.

Am avut azi drum prin Berceni, cartierul în care m-am născut. Știți voi, ăla care ori îți place, ori te temi! Îmbrăcat…așa cum mă vedeți. M-am întâlnit, întâmplător, cu un amic cu care nu m-am mai văzut de ani buni. După două minute de amabilități, a avut cea mai tare remarcă: “Fodore, să moară măicuța mea, de nu zici că ești Delia!”Aur!!!, a scris Fodor pe Facebook.

Răzvan Fodor a atașat și două poze cu ținuta care l-a făcut pe respectivul să-i spună că arată ca Delia Matache.

Imediat, prietenii săi de pe rețelele de socializare au reacționat la postare și s-au amuzat pe seama întâmplării relatate de Fodor. Mulți au fost de acord că acesta se îmbracă cu haine care nu îl reprezintă.

Iată câteva dintre reacțiile internauților:

Are dreptate…ești bărbat frumos, îmbracă haine care te reprezintă…

Chiar zici că ești “sora” Deliei. De altfel o simpatică și ea și tu.

Mie rozul îmi repugnă la bărbați, dacă-i prea mult…la vie en rose, ia-o metaforic ,nu așa mot-a-mot

Frumoasă ținuta…iar prietenul avea remarcă de cartier..normal!

Cu simțul umorului la purtător, Fodor s-a amuzat copios de remarca primită și nu s-a simțit absolut deloc deranjat de asemănarea cu Delia.

Comments are closed.