Media

Răzvan Fodor: “Sunt negru de supărare”. Ce a pățit mama prezentatorului Burlacul

Răzvan Fodor a avut parte de un incident neplăcut cu mama lui. Prezentatorul emisiunii Burlacul de pe Antena 1 a tras o sperietură groaznică în momentul în care mama lui în vârstă de 70 de ani a căzut și s-a accidentat la picior, motiv pentru care a fost operată. Actorul le-a transmis un mesaj urmăritorilor de pe Instagram, în care le-a spus să aibă grijă de părinții lor.

Răzvan Fodor, negru de supărare

Răzvan Fodor a trecut prin momente grele după ce mama lui, care are 70 de ani, a căzut și și-a rupt piciorul. Incidentul a fost grav, pentru că femeia a avut nevoie de intervenție chirurgicală și nu se poate deplasa singură. Medicii i-au pus patru șuruburi și o plăcuță de titan, pentru a o ajuta să meargă din nou.

Actorul din Adela și totodată prezentatorul emisiunii Burlacul de la Antena 1 a spus că este negru de supărare și le-a transmis fanilor care îl urmăresc pe Instagram, să aibă grijă de părinții lor.

Răzvan Fodor, negru de supărare. Ce a făcut mama prezentatorului “Burlacul”

Ăsta e motivul pentru care sunt, de o săptămână, negru de supărare. Aș da vina pe ultima zăpadă din martie, și pe luna femeii, unde totul este despre voi, dar cred că, mai degrabă, e din cauza faptul că maică-mea, la 70 de ani, încă nu s-a lăsat de parkour. Una peste alta, patru șuruburi și o plăcuță de titan, sunt întotdeauna bune la casa omului. PS: Aveți grijă pe unde vă calcă părinții!, a scris Fodor pe Instagram.

Răzvan Fodor este prezentatorul emisiunii Burlacul 2021. Antena 1 a reînviat acest format după cinci ani de pauză. Fodor a venit la cârma emisiunii decis să îl ajute pe Burlacul – Andi Constantin să își găsească sufletul pereche.

Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe Burlacul, să îl ghidez, a spus Răzvan Fodor cu privire la emisiune.

Fanii lui Fodor îl pot urmări și în serialul Adela, unde joacă rolul unui procuror pe nume Lascu. El va ajunge să cerceteze moartea lui Traian Dincă, bunicul Adelei.

Comments are closed.