Media

Răzvan Simion, la aceeași masă cu fosta soție și actuala iubită. Cum s-au înțeles cele două femei

Răzvan Simion este unul dintre cei mai de succes bărbați din țară. Are o carieră de invidiat, este un tătic fericit și, după mai multe eșecuri în dragoste, și-a găsit din nou marea iubire. Prezentatorul TV s-a aflat acum într-o situație unică, stând la masă cu actuala iubită, dar și cu fosta soție.

Răzvan Simion, la masă cu femeile din viața lui

Răzvan Simion iubește din nou și trăiește o frumoasă poveste de dragoste. După ce a suferit mult după despărțirea de Lidia Buble, din cauza căreia a ocupat prima pagină a tabloidelor, prezentatorul TV și-a găsit liniște în brațele unei femei mai tinere decât el. Cu toate acestea, el și Daliana Răducan se declară fericiți.

Relația lor a devenit una serioasă și, de curând, aceasta chiar a cunoscut-o pe fosta soție a lui Răzvan, mama copiilor lui. Prezentatorul încă are o relație civilizată cu aceasta, de dragul celor doi copii, chiar dacă au divorțat de ani buni. Acum, s-au adunat laolaltă pentru a-l sărbători pe fiul său, Tudor, care a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani.

Diana Simion și Daliana Răducan au ajuns să facă cunoștință și chiar au stat sub același acoperiș preț de câteva ore. S-au distrat de minune și copiii au fost foarte încântați de prezența Dalianei, mai ales pentru că se înțeleg bine cu ea și chiar o plac. La petrecerea în familie au participat și actualul soț al Dianei Simion, Radu Biță, dar și Ianca Simion, fiica cea mare a foștilor soți Simion.

Răzvan, cadou impresionant pentru fiul său

Răzcan i-a pregătit un cadou de zile mari fiului său, de care acesta a fost foarte încântat, având în vedere că îl pasionează acest domeniu. A venit de la București cu o motocicletă pentru vârsta lui, care imită perfect una profesionistă, de adulți. Vedeta i-a oferit inclusiv un tricou cu numele său pe el, care se potrivește perfect cu noua sa jucărie pe două roți.

Complice pentru acest cadou i-a fost chiar colegul său, Dani Oțil, care este un împătimit al motocicletelor. Micuțul a fost impresionat până la lacrimi de darul primit de la tatăl său. Întregul moment a fost filmat de actuala iubită a vedetei, Daliana Răducan, care îl însoțește pe Răzvan peste tot.

Comments are closed.