Media

Răzvan Simion pleacă de la Neatza? Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată!

Răzvan Simion este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din țara noastră, care se bucură de mare succes. De mai bine de 13 ani de zile, emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani este difuzată în fiecare dimineață la Antena 1 și cei doi prezentatori sunt iubiți de o mulțime de oameni pentru munca pe care o fac. De fiecare dată aduc pe sticlă ceva nou și au deja fani fideli. Cu toate acestea, Răzvan ar plănui să facă o schimbare în viața lui.

Răzvan Simion dă Antena 1 pe ProTV

Răzvan Simion este la Antena 1 de mulți ani și a devenit cunoscut pentru show-urile pe care le-a prezentat. Emisiunea Neatza este un real succes. Matinalul rezistă de mai bine de 13 ani și fanii nu se plictisesc deloc de spectacolul pe care îl fac Răzvan și Dani în fiecare dimineață.

Cu toate acestea, se pare că Răzvan Simion are alte planuri. Celebrul prezentator ar urma să plece la ProTV și deja au loc discuții serioase în acest sens, așa cum au declarat anumite surse pentru Cancan. El ar urma să prezinte tot un matinal, Vorbește lumea, alături de Cove.

„O altă bârfă din trust spune că nici Adela Popescu, nici Lora nu ar avea scaune prea solide la PRO TV, dar, totuși, Cove este destul de iubit de public. Se zvonește că s-ar dori ca Răzvan să fie cooptat la matinalul PRO, pe care să-l prezinte împreună cu Cove. Ar fi o lovitură primită de Antena 1.”, spun apropiați ai prezentatorului, pentru cancan.ro. 

Răzvan nu se mai regăsește în matinalul de la Antena 1

Răzvan Simion ar fi mai determinat ca niciodată să renunțe la matinalul care l-a făcut celebru și l-a făcut să intre în inimile multor oameni. Se pare că omul de televiziune ar avea multe idei, proiecte interesante pe care și-ar dori să le promoveze și să le aducă în atenția publicului, dar producătorii se axează pe altfel de rubrici care nu îl reprezintă deloc pe fostul iubit al Lidiei Buble.

‘Si oarecum o răzbunare din partea lui Răzvan, care a trebuit să suporte nu doar faptul că a venit Ristei în echipă, dar și mai mult, că lui, lui Răzvan, i s-au dat tot felul de rubrici de beauty, despre creme, frumusețe, sănătate, mâncare și alte lucruri oarecum soft, în vreme ce el ar avea alte multe idei de rubrici mult mai… wild”, a declarat aceeași sursă.

Comments are closed.