Media

Răzvan Simion și Daliana Răducan, prima poză împreună pe Instagram. De ce au oprit comentariile

Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au oficializat relația participând în calitate cuplu la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisacariu. Este primul eveniment la care cei doi se afișează împreună, deși formează un cuplu de mai mult timp. Tot aseară a apărut prima poză de cuplu a lui Răzvan cu Daliana. Ambii au postat pe Instagram aceeași poză, cu aceeași descriere.

Răzvan Simion și Daliana, prima poză de cuplu

A fost o seară importantă pentru Răzvan și Daliana care și-au oficializat relația după ce au participat în calitate de cuplu, la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisacariu. Răzvan și Daliana au făcut poze împreună și pentru prima dată de când formează o relație, au și postat o poză pe Instagram. Este vorba despre aceeași poză, și pe contul lui Răzvan și pe contul iubitei sale, la care au adăugat descrierea: Găsește pe cineva care…, făcând referire la modul în care Răzvan o privește pe Daliana.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

Au blocat comentariile la prima lor poză pe Instagram

Daliana a postat aceeași poză cu aceeași descriere, iar aprecierile și comentariile au început să curgă imediat, pe conturile amândurora. Mulți dintre internauți îi felicitau și le spuneau că arată foarte bine împreună, dar au fost și câteva comentarii care făceau referire la asemănarea fizică dintre Daliana și fosta iubită a lui Răzvan Simon, cântăreața Lidia Buble.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de DALIANA RADUCAN (@daliana.raducan)

Cel mai probabil, ambii au fost deranjați de aceste comentarii, care nu erau neapărat răutăcioase, dar care nu-și aveau locul acolo. Din acest motiv, și Răzvan și Daliana au oprit comentariile. Acum, cine intră pe conturile lor și vede pozele nu mai poate să reacționeze în niciun fel.

Citește și: Dani și Gabriela s-au căsătorit

Cei doi și-au oficializat relația care durează de câteva luni. Daliana Răducan este un arhitect cunoscut în București, și o femeie frumoasă, de care matinalul de la Neața este foarte încântat. Într-un Insta Story, Răzvan a pus aceeași poză cu descrierea: my soul arhitect, arhitectul sufletului meu.

Comments are closed.