Media

Reacția Mirelei Vaida după ce a fost atacată în direct. Prezentatoarea a pățit asta și în 2019

Mirela Vaida a fost în stare de șoc după incidentul de vineri seara când a fost atacată în timpul emisiunii Acces Direct. O femeie complet dezbrăcată a intrat în platoul de filmare, în timpul emisiei live și a aruncat cu o cărămidă spre prezentatoare. O fracțiune de secundă și prezența de spirit a vedetei, au făcut ca Mirela să se ferească la timp și să scape teafără.

Reacția Mirelei Vaida după ce a fost atacată în emisiune

Imediat după incident, a intrat publicitatea, iar apoi emisiunea Acces Direct a continuat cu reacția Mirelei Vaida. Vizibil afectată, prezentatoarea TV a declarat că este în stare de șoc și că face eforturi să rămână calmă și să continue emisiunea. Vaida a spus că îi este frică pentru viața ei, mai ales după ce a văzut că ținta intrusei a fost chiar capul ei.

Îmi este frică pentru viața mea. Femeia asta a venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Nu știu, m-am șocat, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede, a declarat Vaida.

Antena 1 a confirmat incidentele care au avut loc în cursul zilei de 19 martie, în platoul emisiunii Acces Direct. Prezentatoarea emisiunii a fost atacată de o femeie care a intrat în platou pe o ușă lăturalnică. Ea era complet dezbrăcată și ținea în mână o bucată de cărămidă pe care a aruncat-o spre Mirela Vaida.

Norocul a făcut ca prezentatoarea să se ferească la timp și să evite o tragedie. În urma acestui incident, platoul emisiunii a fost spart și au fost alertate autoritățile.

Poliția a deschis o anchetă. Se pare că intrusa este un caz cunoscut în sectorul 1 al Capitalei, pentru diverse evenimente similare.

Mirela Vaida a mai fost atacată în 2019

Din nefericire nu este primul incident de acest fel în care este implicată Mirela Vaida. În 2019, într-un context asemănător, prezentatoarea TV a fost atacată cu pietre de mici dimensiuni. Una dintre ele a atins-o pe Vaida, dar vedeta nu a vrut să depună plângere la Poliție. Cu toate astea, atacatorul a fost identificat și amendat de oamenii legii.

Mirela Vaida a spus că se teme pentru viața ei și că există o persoană care îi trimite amenințări pe rețelele de socializare.

Primesc mesaje de la o doamnă Șerban care îmi termite mesaje pe Facebook. Doamna este criminala de la metrou, care am înțeles că este la închisoare. Și are acces la internet să-mi trimită mesaje, a declarat Vaida în emisiunea Acces Direct din 19 martie 2021.

Femeia care a atacat-o pe Vaida în direct a fost externată de la Spitalul Obregia pe data de 12 martie 2021 și are diagnosticul de retard.

Comments are closed.