Media

Reacția Vivianei Sposub după ce George Burcea a spus că o va cere de soție. Cât de pregătită este pentru acest pas

Viviana Sposub este noua vedetă care a răspuns afirmativ provocării de a participa la Bravo, ai Stil! Celebrities. Odată cu apariția în show-ul de televiziune de la Kanal D, Viviana a revenit în atenția publicului, la fel și povestea ei de dragoste cu actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

Viviana și George Burcea nu s-au despărțit

În ciuda faptului că fosta asistentă tv a șters toate pozele cu Burcea de pe contul ei de socializare, motiv pentru care au apărut zvonurile despre despărțirea dintre cei doi amorezi, se pare că aceștia sunt mai fericiți ca niciodată.

Viviana a infirmat problemele din cuplul lor, la fel procedând și George Burcea care recent a făcut o declarație surprinzătoare. Prezent în gala Bravo, ai Stil! Celebrities, pentru a o ajuta pe iubita lui să realizeze un moment artistic, George a anunțat că se gândește la nuntă și că are de gând să o ceară în căsătorie pe Viviana.

O voi cere pe Viviana de soţie, nu ştiu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru, a spus George Burcea.

La rândul ei, Viviana, întrebată despre relația cu George din perspectiva căsătoriei, a spus că se vede alături de George toată viața, pentru că au o relație sănătoasă în care ea se simte foarte bine. Totuși, vedeta consideră că este timp pentru toate și lucrurile nu trebuie să fie grăbite.

Dar nu cred că este grabă! El mai are nişte treburi de rezolvat. Cred că Dumnezeu le rânduieşte pe toate fix cum este nevoie, a declarat Viviana Sposub într-un interviu exclusiv pentru Ok Magazine.

S-a încheiat procesul de divorț dintre George Burcea și Andreea Bălan

După câțiva ani de relație și doar cinci luni de la nuntă, Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în 2020, însă divorțul s-a pronunțat abia în luna octombrie a anului 2021. Cei doi au împreună două fetițe superbe care le-au legat destinele pentru totdeauna.

Burcea a spus că este pregătit pentru a doua nuntă, pentru că a făcut o dată pasul acesta și crede că a doua va fi cu noroc. De cealaltă parte, Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri Tiberiu Argint. Cei doi nu se afișează în public, dar artista a spus că este fericită și trăiește prezentul.

Comments are closed.