Media

Reghe în faliment! Prodanca îl lasă cu salariul de la Craiova

Averea soților Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf a făcut subiectul multor discuții și speculații de când a apărut anunțul divorțului. Cei doi sunt împreună de 13 ani, și mulți au fost curioși să afle cum se va împărți averea. Ei bine, Anamaria a vorbit deschis despre acest subiect și a înlăturat toate speculațiile.

Cu ce rămâne Reghecampf în urma divorțului de Anamaria Prodan

Impresara de fotbal a declarat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro tv că Laurențiu Reghecampf nu are nimic de împărțit cu ea și a râs când a auzit că unii cred că antrenorul va pleca din căsnicie cu jumătate din avere.

Anamaria a ținut să precizeze că da, este milionară și averea ei este moștenită de la mama sa, Ionela Prodan, care era și cântăreață și femeie de afaceri.

Pe de altă parte, Laurențiu va rămâne cu salariul de la Universitatea Craiova, unde este antrenor și cu o casă pe care o are în America.

El nu are de împărţit cu mine nimic. Tot ce avem e de la mama. Eu declar oficial acum: totul e moştenit de la mama mea! Reghecampf are banii din salariul lui. Laurențiu va pleca din această căsnicie cu salariul de la Universitatea Craiova și o singură casă în America, a precizat Anamaria Prodan.

Divorțul intentat de către Reghecampf merge înainte, dar Anamaria a declarat că încă nu a primit niciun document în acest sens. Impresara a dezvăluit că soțul său i-a cerut să renunțe la numele lui de familie. De altfel, ea a spus întotdeauna că s-a născut Prodan și nu Reghecampf, și că îi va face această plăcere, de a renunța la numele lui.

Ce i-a cerut Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria a declarat că este o femeie trădată și că nu se aștepta la așa ceva din partea soțului ei. Ea a precizat că vrea un singur lucru de la Reghe și anume ca acesta să se implice în viața fiului său care suferă din cauza a ceea ce se întâmplă acum în familia lor.

Laurențiu Jr. simte lipsa tatălui și ar vrea ca acesta să fie alături de el la meciurile în care joacă, pentru că se pare că adolescentul moștenește talentul și pasiunea pentru fotbal de la tatăl său. Anamaria a declarat că își dorește ca Reghe să fie mândru de copilul lui și să participe la meciurile acestuia.

Comments are closed.