Media

Reghe o atacă dur pe Prodanca! Nu vrea să-i lase numele și îi cere să-și steargă tatuajul

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt la un pas de divorț. Antrenorul a depus deja actele, dar Anamaria spune că încă nu a primit nimic. Din reacția impresarei, divorțul este iminent, și asta pentru că cei doi locuiesc separat de mai multe luni, iar Laurențiu urmează să devină tată pentru copilul Corinei Caciuc. Într-un interviu televizat, Anamaria a dezvăluit ce i-a cerut Laurențiu zilele trecute.

Ce i-a cerut Reghecampf Anamariei Prodan, înainte de divorț

Cei doi soți au avut o discuție în miez de noapte, iar Laurențiu i-a cerut Anamariei să renunțe la numele lui de familie. Impresara a rămas fără replică la auzul acestor cuvinte, pentru că nu s-a așteptat vreodată că se va ajunge în acest punct.

Citește șiReghe este în FALIMENT! Prodanca i-a luat toți banii

În toți acești ani, Anamaria a militat pentru familie, l-a apărat pe soțul ei cu orice preț și i-a purtat numele cu mândrie, alături de numele ei de familie.

Mi s-a cerut de către Laurenţiu să renunţ la numele Reghecampf. Eu nu m-am născut Reghecampf, eu m-am născut Prodan, a declarat Anamaria în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vedeta s-a simțit trădată de tot ceea ce a făcut soțul ei în ultimele luni, timp în care ea l-a apărat cu toate armele. Anamaria a spus că s-a născut Prodan și că nu are nicio problemă dacă nu se va mai numi și Reghecampf.

Între cei doi nu mai există cale de împăcare, a anunțat Anamaria care este dezamăgită complet de cel care i-a fost soț timp de 13 ani. Ea vrea acum ca Reghe să fie mai aproape de fiul lor, să se implice în activitățile lui, să meargă să-l vadă la meciuri, pentru că Laurențiu Jr. este foarte afectat de ceea ce se întâmplă.

Anamaria Prodan despre motivele divorțului: Probabil nu era fericit!

Întrebată care ar putea fi cauzele pentru că s-a ajuns la această situație, în care Reghe a plecat de acasă și a depus actele de divorț, Anamaria a răspuns că probabil nu era fericit. Reamintim faptul că în urmă cu doar patru luni, Ana și Reghe și-au reînnoit jurămintele făcute acum 13 ani, când s-au căsătorit. Păreau fericiți și nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple.

Acum Laurențiu locuiește cu o altă femeie care se pare că este însărcinată și urmează să nască peste câteva luni.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.