Știri externe

Regina Anglia a decis! Pe cine a exclus de la reuniunea din balconul regal

Regina Angliei a luat o decizie radicală care vizează membrii familiei regale. Curând, pe 2 mai va avea loc sărbătoarea dedicată Jubileului de Platină al Reginei, iar conform tradiției, cei mai importanți membri ai Familiei Regale se reunesc în balconul de la Palatul Buckingham. Se pare că Elisabeta a II-a a analizat mult și a luat o decizie.

Prințul Harry și Meghan Markle excluși din balconul regal

După o lungă analiză, Regina Elisabeta a II-a a ajuns la concluzia că Prințul Harry și soția sa Meghan Markle nu vor avea acces la reuniunea din balconul Palatului Buckingham, cu ocazia evenimentului de sărbătorire a Jubileului Reginei. Un alt membru regal care va lipsi de la reuniune este prințul Andrew.

Jubileul reprezintă aniversarea a 70 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a. Acest eveniment va fi marcat la 2 iunie, odată cu ziua de naştere oficială a suveranei.

Potrivit tradiţiei, în acea zi, familia regală iese în balconul de la Palatul Buckingham pentru a saluta publicul. Anul acesta, prințul Harry, soția sa Meghan Markle și unchiul lor, Prințul Andrew vor lipsi de la eveniment.

Se pare că Regina a ales să-i fie alături în balconul regal numai membrii activi ai Familiei Regale Britanice. Purtătorul de cuvânt al suveranei în vârstă de 96 de ani, această decizie a fost luată după o atentă analiză.

Reamintim faptul că Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la atribuțiile regale și s-au mutat în America. Cei doi au acordat un interviu jurnalistei Oprah în care au vorbit despre problemele din cadrul familiei regale și modul în care a fost tratată Meghan Markle datorită culorii pielii ei.

Aceste afirmații i-au deranjat atât pe Regină, cât și pe Prințul William, pe Kate Middleton despre care se spune că ar fi avut discuții aprinse cu Meghan Markle, dar și pe prințul Charles.

Ed Sheeran prezent la Jubileul de Platină al Reginei

Jubileul de Platină al Reginei va fi marcat printr-o serie de evenimente la finalul cărora va avea loc un concert cu nume mari. Concertul este programat după o paradă istorică dedicată monarhiei, cât și diversității poporului britanic. Starul britanic a declarat că este mândru că a fost invitat să participe la acest eveniment.

Este ceva unic. În toată istoria noastră, nu am avut niciodată ocazia să celebrăm o domnie de 70 de ani, a declarat Adrian Evans, coordonatorul paradei londoneze.

Elisabeta a II-a este șefa de stat cu cea mai îndelungă funcție din istoria lumii și cel mai în vârstă monarh în viață.

Comments are closed.