Știri externe

Regina Angliei face primul pas către Harry. Motivul pentru care l-a invitat la palat

Regina Elisabeta a II-a face primul pas către nepotul ei, prințul Harry, cu care nu a mai fost în cele mai bune relații, de când el a renunțat la atribuțiile regale. Unii spun că regina a fost sensibilizată de faptul că Meghan și Harry au numit-o pe fetița lor nouă-născută, după numele ei.

Regina Angliei l-a invitat pe Harry la palat

Relația dintre Regina Angliei și prințul Harry este pe cale să îmbunătățească. Suverana l-a invitat pe nepotul ei la palat unde săptămâna viitoare va fi inaugurată statuia Prințesei Diana.

Aceasta ar urma să fie ocazia potrivită pentru ca Harry să aibă mai mult răgaz să stea de vorbă cu bunica lui. După ce prințul Harry a renunțat la atribuțiile regale, cei doi s-au mai văzut la funeraliile prințului Philip, soțul reginei.

Conform unor surse, regina i-ar fi trimis lui Harry invitația de a participa la inaugurarea statuii dedicate mamei sale, încă de vinerea trecută.

Sunt voci care spun că regina a fost sensibilizată de faptul că strănepoata ei îi poartă numele. Meghan Markle a născut săptămâna trecută o fetiță pe care ea și Harry au numit-o Lilibet Diana. Numele are dublă semnificație și face trimitere la regină și la prințesa Diana.

Lilibet este numele de alint pe care prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a îl folosea când i se adresa acesteia.

Citește și: Cum a reacționat regina la nașterea fiicei prințului Harry

Pe de altă parte, s-a vehiculat că regina Angliei a fost deranjată de faptul că Meghan și Harry au folosit acest nume fără să o consulte și pe ea.

Nu se știe exact care a fost, cu adevărat, reacția reginei, cert este că revederea cu nepotul Harry este de bun augur pentru refacerea relației dintre ei.

Prințul Harry a renunțat la atribuțiile regale

Relația dintre prințul Harry și familia lui s-a deteriorat în momentul în care Harry și Meghan au luat decizia de a renunța la atribuțiile regale. Ei au părăsit Anglia și s-au mutat în SUA, iar lucrurile au luat o turnură neașteptată după ce au acordat un interviu incendiar jurnalistei Oprah. Acolo, Harry și Meghan au făcut declarații dure la adresa familiei regale britanice.

Venirea pe lume a fetiței cuplului Meghan Markle – Harry ar putea fi liantul dintre cele două familii. Regina și ducii de Cambridge au transmis un mesaj de felicitare pentru prințul Harry și soția lui, imediat cum au aflat că Meghan a născut.

Comments are closed.