Știri externe

Regina Elisabeta a Marii Britanii şi-a petrecut noaptea în spital

Regina Elisabeta a Marii Britanii a avut nevoie de o noapte de spitalizare. Aceasta și-a petrecut noaptea la spital pentru investigații preliminare. Casa Regală britanică nu a dorit să dezvăluie motivul, dar surse apropiate reginei au declarat pentru presă că aceasta este foarte obosită în urma numeroaselor vizite făcute în ultima perioada.

Speculații în presa britanică despre starea Reginei Elisabeta de sanătate

În presa locală din Anglia sunt tot felul de specificații legate de starea de sănătate a Reginei. Reprezentații Casei Regale au ținut însă să specifice că nu este adevărat niciun zvon și că moharhul în vârstă de 95 de ani a fost doar pentru niște investigații preliminare la spital.

Tot biroul de presă al Regatului a mai transmis că vizita pe care Regina plănuia să o facă în Irlanda de Nord a a fost anulată pentru a-i permite reginei să se odihnească.

Imediat după externare Regina Elisabeta s-a întors la castelul  Castelul Windsor pentru a-şi relua munca, conform Reuters.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.