Știri externe

Regina Elisabeta și-a amânat audiențele. Care este starea de sănătate a suveranei

Regina Elisabeta a II-a anunțat că și-a amânat audiențele, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Suverana în vârstă de 95 de ani s-a infectat cu virusul pentru a doua oară. Pentru că nu se simte bine s-a văzut nevoită să amâne două audiențe virtuale programate zilele acestea.

Regina Angliei și-a amânat audiențele, din cauza stării de sănătate precare

Palatul Buckingham a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că audiențele vor fi reprogramate pentru o dată viitoare. Majestatea Sa își continuă activitatea cu sarcini ușoare, iar pentru săptămâna în curs, nu sunt programate alte evenimente deosebite.

Regina are o serie de angajamente cu mare însemnătate. Suverana în vârstă de 95 dea ani urmează să găzduiască recepția diplomatică pe 2 martie, unde se va întâlni cu sute de membri ai corpului diplomatic la Windsor.

Elisabeta a II-a urmează să participe, de asemenea, la Serviciul Commonwealth de la Westminster Abbey pe 14 martie, iar apoi la slujba de pomenire a Ducelui de Edinburgh, tot la Abbey, pe 29 martie.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Îngrijorări cu privire la starea de sănătate a Reginei

În ultima perioadă, preocupările pentru starea de sănătate a Reginei au fost sporite dat fiind faptul că aceasta s-a infectat cu temutul virus pentru a doua oară. Nu demult, acesta a avut și alte probleme de sănătate și a stârnit îngrijorare când a apărut în public sprijinindu-se de un baston.

La începutul acestei luni, suverna a fost testată pozitiv la temutul virus. Regina Elisabeta a II-a  se confruntă cu simptome ușoare asemănătoare răcelii și primește asistență medicală la Palat, urmând cu strictețe instrucțiunile din partea medicilor.

Potrivit jurnaliștilor de la publicația The Sun, Regina ar fi luat virusul de la fiul său, prințul Charles, depistat și el pozitiv.

Elisabeta a II-a deține recordul pentru cel mai longeviv suveran al Marii Britanii. Aceasta a preluat domnia la vârsta de 25 de ani.

Comments are closed.