Media

Reîncepe scandalul: Laurențiu Reghecampf, declarații neașteptate! Ce a spus, în premieră, despre Anamaria Prodan

Reîncepe scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Când toată lumea credea că fiecare a spus public tot ce era de spus și că ambii așteaptă să se pronunțe divorțul, iată că lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură. Laurențiu Reghecampf a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări moderată de Denise Rifai unde a oferit răspunsuri la cele mai grele întrebări.

Ce a spus Laurențiu Reghecampf, în premieră, despre Anamaria Prodan

În video-ul de prezentare al ediției 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde invitatul este nimeni altul decât Laurențiu Reghecampf, apar niște răspunsuri de-ale acestuia la unele dintre cele mai controversate subiecte din relația cu Anamaria Prodan. Antrenorul Craiovei a fost întrebat ce ar fi fost fără soția sa, iar mai apoi, conform imaginilor difuzate de Kanal D, Reghecampf pare să sugereze că soția sa a fost prima care a călcat strâmb în căsnicia lor.

Întrebare: Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?
Răspuns Reghecampf: Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria

Întrebare: Cine a înșelat prima dată?

Răspuns: E greu de spus. Pe mine nu m-a filmat nimeni în public.

Întrebare: Ați mai fi divorțat dacă nu ar fi existat episodul Alexa?

Răspuns: Nu.

Cu privire la aceste afirmații, Anamaria Prodan și-a spus punctul de vedere clar și răspicat. Este hotărâtă să-l dea în judecată pe încă soțul ei dacă se dovedește că el a susținut că ea ar fi călcat strâmb în relația lor. Într-o intervenție pentru Fanatik, Anamaria a spus că abia așteaptă să se pronunțe divorțul.

Ce își dorea el? Păi habar nu are ce-și dorea, cred. Eu mi-ai dorit să fie numărul 1. L-am făcut. (…) Să aud eu că zice Reghe așa ceva (că ea l-ar fi înșelat n. red.) că-l dau în judecată de vorbește singur până achită!”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Anamaria Prodan vrea să grăbească divorțul

Vedeta a declarat că atât ea cât și copiii așteaptă cu nerăbdare să se termine toată această poveste și au făcut apel la Reghecampf să meargă la notar să semneze divorțul. Ea l-a sfătuit pe soțul ei să termine cu declarațiile acestea și să se ocupe de fotbal, el fiind antrenorul Craiovei.

Cu privire la faptul că încă soțul ei a devenit tată pentru a treia oară, Anamaria Prodan l-a felicitat și a spus că îi dorește copilului să fie sănătos. Impresara de fotbal l-a îndemnat pe Reghecampf să facă mulți copii, cât mai mulți, să-l depășească pe Cristi Borcea.

Comments are closed.