Media

Repercursiuni după Survivor. Elena Marin a spus ce făcea Zannidache în camp

Show-ul Survivor România s-a încheiat, dar nu fără să aibă urmări. Concurenții care au avut conflicte în timpul competiției, au acum ocazia să spună fanilor emisiunii tot ce s-a întâmplat și nu s-a văzut la televizor. Este vorba, în primul rând despre reacții, comportamente despre care știu doar cei care au fost acolo, în camp și pe terenul de luptă.

Ce a spus Elena despre comportamentul lui Zannidache, la Survivor România

Este de notorietate conflictul dintre Elena Marin și Zannidache, care se pare că a rămas deschis și după finalizarea show-ului Survivor România 2021.

Nu de puține ori, Elena a plâns din cauza lui Zanni, iar acesta, la rândul său, a spus tuturor că Elena joacă teatru și face pe victima ca să impresioneze telespectatorii.

Acum, după ce emisiunea s-a terminat și toți s-au întors acasă, ieșind de sub imperiul emoțiilor din concurs, fiecare a avut ocazia să-și spună partea lui de adevăr.

Elena a spus despre Zannidache că are o inteligență pe care o folosește în mod distructiv.

Zanni are o inteligenta distructivă, o folosește în mod negativ. Nu am încercat să îi caut scuze, el a jucat după cum și-a dorit. A știut cum să manipuleze astfel încât să îi fie lui bine. Îmi amintesc că el nu gătea când era cu Ana și când eram acolo toți. În mod normal nu se implica foarte tare. Sebi a gătit de foarte multe ori pentru el. Lui îi plăcea să stea un pic în spate, iar oamenii să facă lucrurile pentru el, a spus Elena Marin în emisiunea Ștafeta Mixtă.

Ce a spus Zannidache despre Elena. Atingeri intime

De cealaltă parte, Zanni a făcut declarații șocante legate de Elena Marin, după finalizarea emisiunii. El a spus că a atins-o pe fund pe Elena, când aceasta avea nevoie de ajutor pentru a-și curăța nisipul de pe spate.

I-am pus mana pe posterior Elenei Marin, cand ne-am dus după traseu să ne spălăm. Erau mai mulți acolo și mi-a zis să îi dau cu apă că avea nisip pe spate. Era și Sebi și se uita la mine, Cosmin, Ștefan. Și mă uitam la ea, am vazut ca e asa jucausa si i-am spus „vezi ca ai nisip și pe fund” si a zis „pai spala-ma” si am pus mana acolo și nu doar am dat cu grijă, am pus ambele maini, nu doar una, a spus Zanni în cadrul unei emisiuni tv.

Survivor România 2021 s-a încheiat. În finală au ajuns Andrei, Marius și Zannidache, iar câștigătorul concursului a fost Zannidache.

Comments are closed.