Știri externe

Restricții dure în Italia. Încep din 6 martie

Italienii se pregătesc să suporte iarăși restricții extrem de dure, care vor fi valabile chiar și în preajma sărbătorilro de Paște. Guvernul este așteptat să dea un decret care va avea valabilitatea de cle puțin o lună, începând cu data de 6 martie.

Restricții foarte dure în Italia. Sunt INTERZISE călătoriile în scop turistic

Potrivit agenției ANSA va fi prelungită interdicția de deplasare între regiuni cel puțin până în data de 27 martie, iar deplasările de acest gen ar putea fi permise în continuare numai dacă motivele sunt serioase și țin de sănătate, loc de muncă sau urgențe.

Vizitele ar putea fi permise numai între orele 5:00 și 22:00, o singură dată pe zi, acestea putând fi efectuate numai de maxim două persoane plus copiii cu vârsta dub 14 ani.

Printre restricțiile care ar urma să fie impuse se numără și interzicerea deplasărilor la o a doua casă în anumtie regiuni. Totuși, în cea mai mare parte a teritoriului, acestea ar putea fi permise.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Din păcate pentru italieni sălile de sport. și piscinele vor rămâne închise în continuare, fiind șanse să se redeschidă din luna aprilie. Italienii pot doar să facă activităție individuale în aer liber, să se plimbe sau să meargă cu bicicleta.

În ceea ce privește cinematografele și teatrele, ministrul pentru Afaceri Regionale, Mariastella Gelmini a anunțat că ar putea fi redeschise în luna aprilie.

Vestea bună este că, numai în zona galbenă, barurile și restaurantele vor rămâne în continuare deschise. Programul va fi până la ora 18:00 în absolut toate regiunile.

Italienii sunt încurajați să respecte cu strictețe măsurile impuse de autorități, având în vedere că situația în peninsulă nu este deloc una ușoară. Numărul cazurilor de infectare cu SARS COV 2 continuă să crească, însă populația nu mai suportă restricțiile. Mulți se plâng că acestea sunt prea dure.

Comments are closed.