Magazin

Rețetă de desert: cea mai simplă prăjitură cu biscuiți

Prăjitura cu biscuiți reprezintă cel mai simplu și delicios desert pe care îl poți pregăti atunci când te grăbești. Nu ai nevoie de prea mutle ignrediente și este foarte foarte gustoasă. Cu siguranță îi vei impresiona pe toți cei dragi cu acest desert ușor dar de mare efect.

Cum prepari cea mai simplă prăjitură cu biscuiți

Ingredientele de care ai nevoie sunt foarte simple și puține, însă combinate te vor ajuta să obții cel mai bun desert. Nu este o prăjitură costisitoare, așa că ți-o poți permite oricând și o poți prepara cu ingrediente pe care le ai de obicei în bucătărie.

Pentru a face cea mai simplă prăjitură cu biscuiți ai nevoie de următoarele:

300 g biscuiti populari

100 g ciocolata de menaj

6 oua

un praf sare

Urmează cu atenție pașii descriși în continuare. Nimic nu și se va părea mai simplu decât această prăjitură cu biscuiți, mai ales că nu necesită coacere

  1. Pentru început pune ciocolata la topit la foc mic, ruptă în bucăți de mărime medie. Amestecă ușor, cu o lingură de lemn și asigură-te că aceasta nu se prinde de vas. Este recomandat să utilizezi un vas cu fund dublu.
  2. Trage amestecul de pe foc și așteaptă să se răcească ușor. Între timp va trebui să bați albușurile spumă, cu un praf de sare.
  3. Adaugă ciocolata care s-a răcit peste gălbenușuri și amestecă totul foarte bine timp de câteva minute. Adaugă apoi o treime din spuma de albuș, amestecă din nou și apoi pune restul spumei.
  4. În tava mare de la aragaz se așează straturi de biscuiți , iar peste ei se pune spuma obținută. Tava se dă la rece pentru câteva ore sau chiar peste noapte. Rezultatul va fi unul senzațional, care va impresiona pe oricine.

Poftă bună!

Comments are closed.