Media

Rețeta de paste pe care o face Gabriela Cristea. L-a învățat și pe Tavi

Gabriela Cristea este o soție și o mamă foarte grijulie. Chiar și când este plecată la emisiune, are grijă să lase acasă totul în ordine. E drept, soțul ei, Tavi Clonda este un partener de nădejde pentru Gabriela, un tată foarte implicat și binevoitor. Așa se face că, uneori, el este cel care stă cu fetițele, cât Gabriela este la Mireasa-Urzeala Soacrelor, și tot el le gătește celor două micuțe. Recent, Tavi a pregătit o rețetă de paste, după instrucțiunile precise ale Gabrielei.

Rețeta de paste a Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea i-a trimis lui Tavi Clonda pe WhatsApp, rețeta de paste pe care o face ea de obicei. Artistul a postat-o pe Instagram, ca să o vadă și cei care îi urmăresc activitatea de pe rețelele sociale. Iată ce indicații i-a dat Gabriela Cristea în prepararea pastelor!

La final, Tavi le-a arătat internauților că s-a descurcat de minune și le-a și filmat pe cele două fetițe ale familiei, cum mănâncă pofticioase din mâncarea pregătită de tatăl lor, cu indicațiile de la Gabriela.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Nu se știe dacă și vedeta a gustat din pastele pregătite de soțul ei, pentru că a intrat la dietă și este foarte atentă la ce și cât mănâncă.

După două sarcini și muuuulte excese a venit momentul să dau un restart corpului meu; de o săptămână sunt la dietă asistată de nutriționist, dorm regulamentar, beau cât de multă apă pot, iar de azi am dat startul la procedurile de remodelare corporală, spunea vedeta în urmă cu mai puțin de o lună.

Gabriela Cristea nu mai vrea încă un copil

Gabriela Cristea este mamă de doi, mai exact două, pentru că vedeta de televiziune are două fetițe superbe. Într-un interviu mai vechi, moderatoarea tv a fost întrebată dacă își dorește să mai facă un copil, iar răspunsul ei a fost negativ. Nu de aceeași părere a fost și soțul ei, Tavi Clonda, care a spus că el ar mai vrea o fetiță.

Comments are closed.